PTT, İçinde Van'ın da Bulunduğu İllerde Personel Alımı Gerçekleştirecek

TAKİP ET

PTT 55 bin personel alımı için yeni yönetmenlik hazırladı. Bu yönetmeliğe göre PTT, 2020 yılı için KPSS şartı ile toplam 55 bin personel alımı yapacak.


VAN GAZETESİ/ VAN HABER   2020 yılı personel alımı, yeni yönetmenlik esaslarına bağlı kalarak düzenlenmekte ve PTT yetkilileri tarafından alınan bilgilere göre 2020 Nisan-Mayıs ayı aralıklarında ilama çıkması beklenmektedir. Personel alım ilamının yayımlanması ile başvurular 15 Gün içerisinde gerçekleştirilecek olup, başvuru yeri ve şekli, ilam içeriğinde belirtilecektir. 

 PTT 2020 yılı için alınacak personeller en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden yapılacak olup, başvurusu kabul gören adaylar yazılı ve sözlü sınava tabi olacaklardır. Yapılacak olan yazılı ve sözlü sınavda, belli bir puanı almış adaylar, puan sıralamasına göre ataması yapılacak olup, atamalar 81 il için geçerli olacaktır. Adaylar tercihlerini, sınav değerlendirmesi sonrasında yapabileceklerdir.

ptt İçinde vanın da bulunduğu İllerde alım gerçekleştirecek van gazetesi van haber ilköğretim lise önlisans ptt bank şubeleri ptt bank şube personel alımı personel başvuru sözlü sınav sınav değerlendirme ilam aday tercih