PTT Van'da 181'inci müşteriye pul albümü hediye etti

TAKİP ET

Van'da PTT´nin 181´inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle posta Nezareti olarak 23 Ekim 1840 tarihinde kurulan PTT A.Ş., Erhan Abi'ye  hediye takdim edilerek kutlandı. 

Kutlamalar kapsamında Van Merkez PTT binasında bugün 181'inci müşteri olan Erhan Abi'ye  Van PTT Başmüdürü Hasan Sarı tarafından PTT'nin pul albümü hediye edildi.
 
PTT Merkez Şubesi Müdürü Bekir Mermit, Birlik Haber Birsen Van İl Başkanı Şaban Hazan ve PTT görevlilerinin de katıldığı programda, Abi'yi tebrik ederek, hediyesini veren Sarı,"Ülkemizde ve dünyada posta teşkilatlarının öneminin daha iyi anlaşıldığı pandemi döneminde de çalışmalarımıza hız kesmeden devam ederek, tıpkı dün olduğu gibi bugün de müşterilerimizin en büyük destekçisi olmayı sürdürüyoruz.

Saygının yayılmaya başladığı günden itibaren, toplum sağlığının korunması için alınan tedbirlere uyarak tüm çalışanlarımız ve yaygın hizmet ağımız ile  Türkiye'nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırma gayesini birleştiren bir yol haritası çiziyoruz.

PTT, vizyonu ve tecrübesiyle Türkiye'yi yeniliklerle buluşturan 181 yıllık bir çınar. Günümüzün taleplerine cevap verebilecek şekilde, hizmet çeşitliliğini arttırarak hizmet sahasını genişleten ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran PTT'nin 181'inci yılını kutluyorum."dedi.



ptt ptt adresi haber PTT van haber