Rusya'nın kritik kenti vuruldu!

TAKİP ET

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş giderek büyüyor. Ukrayna'nın Kerç Köprüsüne yönelik saldırısının ardından Rusya'dan bu sabah misilleme gelmişti.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş giderek büyüyor. Ukrayna’nın Kerç Köprüsüne yönelik saldırısının ardından Rusya’dan bu sabah misilleme gelmişti.

 

Başkent Kiev dahil 3 kente Rusya füzelerle saldırı düzenledi. Ölü ve yaralıların olduğu saldırıya Ukrayna gecikmeden cevap verdi. Ukrayna sınırına yakın olan Belgorod kentinde patlama meydana geldiği belirtildi.Rusya’nın 24 Şubat’ta Ukrayna’ya yönelik askeri müdahale devam ediyor. Rusya’nın Ukrayna’dan kopardığı 3 bölgeyi kendisine bağlamasının ardından Kiev yönetimi, Kerç Köprüsüne yönelik saldırı düzenlemişti.

 

RUSYA’DAN MİSİLLEME


Kerç Köprüsü saldırısının ardından Rusya’dan misilleme geldi. Rusya sabah saatlerinde başkent Kiev dahil 3 kente saldırı düzenlendi.

 

ÖLÜ VE YARALILAR VAR


Ukrayna İçişleri Bakanlığı Kiev’e yapılan son saldırılarda ilk belirlemelere göre 8 kişinin öldüğünü 24 kişinin yaralandığını bildirdi.

BELGOROD KENTİNDE PATLAMA


Dünya, Rusya’nın Ukrayna’ya gerçekleştirdiği saldırıyı konuşurken Rusya’nın Ukrayna sınırına yakın olan Belgorod kentinde patlama meydana geldiği aktarıldı.

rusya saldırı kıev son dakika