Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Devlet Büyüklerine teşekkürü

TAKİP ET

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Koronavirüs aşısı yapan devlet büyüklerine teşekkürlerini iletti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Bilim Kurulu Üyelerimizin önerisi ile Devlet büyüklerinin aşı kampanyasına katılımını Sayın Cumhurbaşkanımız kendisi ilk aşıyı olarak başlattı. Milletimize hayırlı uğurlu olsun.

Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı aşı olmayı teşvik programı kapsamında mecliste temsil edilen tüm siyasi parti genel başkanlarını, Anayasa Mahkemesi Başkanımızı ve Meclis Başkanımızı arayarak aşı olmaya davet ettim. Kendilerine gösterdikleri nezaket için teşekkür ediyorum.

Sayın Meral Akşener Hanımefendi’ye aşı davetimizi kabul ederek aşı olmaları vesilesi ile çok teşekkür ediyorum.Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız.

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na aşı programına destek için yaptıkları açıklama ve aşı olacaklarını beyan etmeleri sebebiyle çok teşekkür ederim.Salgınla mücadeleyi birlikte kazanacağız

Aşılama programımızın 2.gününde şu ana kadar 500.000’den fazla sağlık çalışanımız aşı oldu.Aşı programını ülke sathında uygulamakta tecrübeli bir ülkeyiz. Alt yapımız bu programı kontrollü şekilde yürütmek için fazlasıyla yeterli."dedi.

VAN GAZETESİ
 

sağlık fahrettin koca