Semra Odabaşı, 'Kürt meselesi yoktur!'

TAKİP ET

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA PARTİSİ) Van Kurucu İl Başkanı Semra Odabaşı," Terör ayrı bir konudur elbette  Onaylamıyoruz. Bu ülke de BİZ varız. Bu ülke HEPİMİZİNDİR."

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA PARTİSİ) Van Kurucu İl Başkanı Semra Odabaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 'Kürt meselesi yoktur!' ifadelerine yer verdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA PARTİSİ) Van Kurucu İl Başkanı Semra Odabaşı, "Kürt meselesi yoktur! Çünkü,  Bu ülkenin has evlatları, vatandaşları vardır ve onlar Kürt,Türk, Alevi, Süryani, Tatar, Romen ve bu ülkeye vatanım diyenlerdir. Terör ayrı bir konudur elbette Onaylamıyoruz. Bu ülke de BİZ varız. Bu ülke HEPİMİZİNDİR."dedi.

Boğaziçi Üniversitesi Türkiye'nin yüz akıdır

"Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri, demokratik haklarını kullanacak yetkinlikte olan bireylerdir ve Boğaziçi Üniversitesi Türkiye'nin yüz akıdır. Sistem de yanlışlık vardır ve bu konu bir platform oluşturularak düzeltilmelidir. Kişisel kararlara bırakılamaz."

Van'da Hasta ve taziye ziyaretleri yasaklanmadı mı?

"Bu pandemi döneminde ev gezmeleri, altın-döviz günleri, Hasta ve taziye ziyaretleri yasaklanmadı mı? Ama ev ziyaretlerine gidiliyor, yüz yüze görüşmeler yapılıyor?
Olmadı şimdi! Vatandaşların dikkatine! yapmayın, insanları hasta etmeyin şimdi."


VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - van , van haber, van haberleri, son dakika van, van gazetesi,
 

van haber van van haberleri son dakika van van gazetesi vanhaber siyaset semra odabaşı deva partisi