Senan Alagöz'den 280 Aileye gıda yardımı

TAKİP ET

Van haber – VAN GAZETESİ (ÖZEL) - Van'da sürekli yardımlar dağıtan ve Van sevdalısı Senan Alagöz, Ramazan öncesinde birkaç okula yardım desteğinde bulunduğunu ve Ramazan Ayında 280 aieye gıda yardımı desteği yaptığını açıkladı.

Van haber – VAN GAZETESİ (ÖZEL) - Van’da sürekli yardımlar dağıtan ve Van sevdalısı Senan Alagöz, Ramazan öncesinde birkaç okula yardım desteğinde bulunduğunu ve Ramazan Ayında 280 aieye gıda yardımı desteği yaptığını açıkladı.

Van’ın vefalı ve Van için çaba sarf eden Senan Alagöz, “Ramazan Ayı boyunca 280 aileye yarım paketi dağıttık. Bu yardımda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Biz, kimse bizleri eleştirsin ya da tebrik etsin diye bir hukukta ve fiilde bulunmayız.  Amacımız, KARDEŞİM kelimesini havada bırakmayıp, kardeşliği en içtenlikle yaşamaktır. Kış soğukluğunda soba,  yaz sıcaklığında kardeşlerimize şemsiye olmayı iyi biliriz. Kim nasıl bilir? Nasıl değerlendirir? Pekte umurumuzda olmaz. Sürünün davası olmaktansa hakkın davasında yürümeye devam edeceğiz.”dedi.
 
Van Gazetesi – 0544 409 0328
 
 

208 aile van haber van gazetesi son dakika haber van yardım senan alagöz