Serhat Mahalle Sakinleri Taleplerini Eşbaşkanlara İletti

TAKİP ET

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı ve İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Azim Yacan, stratejik plan oluşturma çalışmaları çerçevesinde Serhat Mahalle halkı ile bir araya geldi.

Stratejik planlama çalışmaları doğrultusunda Van Büyükşehir Belediyesi ve İpekyolu Belediyesi, HDP İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Bahattin Karaman, Serhat Mahallesi’nde halkla bir araya geldi.

Toplantıya Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı ve İpekyolu Belediye Eşbaşkanı Azim Yacan, stratejik plan komisyonu ve çok sayıda yurttaş katılmıştı. Yacan, halkı stratejik planlama konusunda bilgilendirerek, ne amaçladıkları konusunda bir konuşma yaptı. Bu çalışma ile kentin sorunlarını tespit edip beraber çözüm arayacaklarını belirten Yacan, elde edilecek veriler ışığında beş yıl içerisinde halka doğru temelde hizmet etmeyi planladıklarını açıkladı. Yacan, düzenledikleri toplantılar da kendilerine ulaşamayan yurttaşların belediyenin çağrı merkezi, beyaz masası, sosyal medya kanalları ve #dinliyoruzipekyolu hashtagı üzerinden taleplerini ilete bileceklerini söyledi. Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanı Mustafa Avcı ise halkla karşılıklı soru cevap şeklinde sohbet etti. Serhat Mahalle sakinlerinde tek tek, imar, yol, taziye evi, park, pazar alanı temizliği, ulaşım sorunu, çıkmaz sokakların açılması, hasar gören evlerin kaldırılması gibi taleplerinde bulunuldu.  Eşbaşkanlar ve yanlarındaki teknik ekipte halkın talepleri kayıt altına aldı.

van serhat mahallesi