Servet Yenitürk'ten Son dakika açıklaması

TAKİP ET

Son dakika: Servet yenitürk basınla bir araya gelerek Cumartesi günü istifa eden Van spor Başkanı Seyithan izsiz ve bazı yöneticiler hakkında çok sert ifadelerde bulundu.

Servet yenitürk basınla bir araya gelerek Cumartesi günü istifa eden Vanspor Başkanı Seyithan izsiz ve bazı yönetiler hakkında çok sert ifadelerde bulundu.

Vanspor'da iki dönem kulüp başkanlığı yaptıktan sonra, 2,5 ay önce görevini Seyithan İzsiz'e devreden Servet Yenitürk, hakkında çıkan iddialar üzerine basın toplantısı düzenledi. Yenitürk, elindeki belgeleri de göstererek, bugüne dek Vanspor'a büyük destekler verdiklerini anlattı.Vanspor'un önceki Başkanı Servet Yenitürk, oldukça sert ifadeler kullandı.
 
Yenitürk elindeki belgeleri gösterdi 


 Seyithan İzsiz'in talihsiz açıklamalarının kendilerini ve taraftarları üzdüğünü belirten Yenitürk, Vanspor'a, gelmiş geçmiş en büyük zararı veren başkanın Seyithan İzsiz olduğunu iddia etti.Yenitürk, Vanspor'un gömleğinin Seyithan İzsiz'e büyük gediğini anlatarak, "Göreve geldiğinin onuncu günü sıkıntılar başladı. Hoca ile tartışmalar, sporculara tavır ve davranışları, kendisini uyarmamız sonrası bir kez istifasını sundu, geri çekti. Daha sonra bir iki kez daha istifa etti.  Bunları tüm kamu oyunun bilmesini istiyorum" dedi.

Seyithan İzsiz'in dördüncü istifasıdır

Vanspor Kulübünde başkanlık yaptığı süreçleri bir bir anlatan Yenitürk, geçtiğimiz yıl ve bu sezon oyuncuların transfer edilmesinde, harcamaların karşılanmasında kapı kapı dolaştıklarını, iş adamları ile bir bir görüştüklerini, takıma ciddi ekonomik destekler bulduklarını anlattı. Bazı futbolcuların transferinde siyasetçilerin de kapısını çalıştıklarını belirten Servet Yenitürk, anlaştıkları bazı sporcuların isim ve peşinat ücretlerini de açıkladı.

 

servet yenitürk vanspor istifa va gazetesi