Sevda Uçar, üçüncü kitabı olan 'Hangi Biz' adlı kitabı çıktı

TAKİP ET

Van Haber - Lise zamanlarından beri yazmaya gönül verip bu yolda hayat çizgisini belirleyen Sevda Uçar, üçüncü kitabı olan 'Hangi Biz' adlı kitabının ikinci baskısını yaptı. 

Van haber | Kitabının içeriği hakkında bilgi veren, amacının insanlara pandemi sürecinde yaşadıkları sıkıntıları da dile getirmek olduğunu dile getiren Sevda Uçar, kitabının tüm kesime hitap ettiğini söyledi. 

Samimi açıklamalarda bulunan Sevda Uçar şu ifadelerde bulundu, “Üçüncü kitabım olan ‘Hangi Biz’ adlı kitabımın ikinci baskısını yapacağım. Kitabımı içimde oluşturduğum sevgiyi, mutluluğu, acıyı insanlarda hissetsin diye yazdım.  

Kitaplarımı genelde aşk üzerine yazarım. Bazı kadınların aşk kadını olarak doğduğuna inanıyorum. Bu yüzden genelde yaşadığım değil yaşamak istediğim duygular için yazarım ve yine aşk üzerine bir kitap daha yazmayı düşünüyorum. Bu Covid-19 sürecinde hastaların yaşadığı hüznü, korkuyu ve sıkıntıyı da dile getirmek istiyorum. ‘Hangi Biz’ adlı kitabımın içinde iki aşığın çektiği hüzün ve sıkıntıları dile getirdim. Umarım ‘Hangi Biz’ kitabımı herkes okur ve beğenir”dedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 

sevda uçar van van haber