Sibel Ramo ölüyor mu? Ramo Esra Bilgiç ayrıldı mı?

TAKİP ET

Türkiye'nin en çok sevilen dizilerinden biri olan RAMO filmi izleyicilerini ekrana kilitledi. Sibel Ramo ölüyor mu? Ramo Esra Bilgiç ayrıldı mı?

Show TV’de yayınlanan RAMO dizisi ekrana hayranlarını kilitlemeye devam ediyor…

Ramo dizisinin son bölümünde Sibel vurulup hastaneye yatırılmıştı. Bu sahnenin ardından izleyiciler Sibel karakterine hayat veren Esra Bilgiç’in diziden ayrılıp ayrılmayacağını gündeme getirdi. Esra Bilgiç diziden ayrılmayacak. Esra Bilgiç’in canlandırdığı Sibel karakteri diziye devam edecek. Yeni bölümde Sibel’in iyileşmesi bekleniyor.
Ramo dizisinde Sibel ölecek mi? Ramo dizisinin bu hafta cuma akşamı 31. bölümü yayınlanacak. Olgun Şimşek ve Yiğit Özşener’in ardından Esra Bilgiç de mi Ramo dizisinden ayrılacak?

Bu hafta 30. bölümünü de geride ünlü macera dizisinde akıllarda şimdi tek soru var. Sibel diziye ölerek veda mı ediyor? Ramo’nun Sibel’i diziden ayrılıyor mu?

Sibel Ramo ölüyor mu?

Sibel karakterini başarıyla canlandıran ve Murat Yıldırım ile unutulmaz bir ikili oluşturan Esra Bilgiç diziden ayrılacak mı?

Milyonlarca hayranı olan dizide Sibel öldü mü ya da yakında ölecek mi merak ediliyor. Dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklamaz hala yapılmadı.
Ramo dizisiin yeni bölümü 12 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Esra Bilgiç macera dizisi Ramo’dan ayrılacak mı bu soru yanıt bekliyor.

Ramo Esra Bilgiç ayrıldı mı?

28 yaşındaki ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Show TV’nin RAmo adıl iddialı dizisinde senaryo gereği ölecek mi hayranları bunu merak ediyor. Murat Yıldırım’la harika bir ikili oluşturan ve dizinin yayınlandığı ilk bölümden itibaren hikayeye büyük bir inandırıcılık ve orijinallik katan Esra Bilgiç’in senaryo gereği de olsa diziden olası ayrılığı hayranlarını şüphesiz çok etkileyecek...

 

ramo sibel ölüyor mu ramo esra bilgiç ayrıldı mı? sibel ramo ölüyor mu? ramo