Sınavsız tecrübesiz ortalama 6 bin TL maaş ile banka personeli alımı

TAKİP ET

İş Bankası memur ve siber güvenlik uzmanı alımı yaparken Kuveyt Türk birçok unvanda personel alımı yapıyor...

Türkiye İş Bankası ve Kuveyt Türk bünyelerinde istihdam edilmek üzere birçok unvanda ve kadroda sınavsız tecrübesiz ortalama 6 bin TL maaş ile banka personeli alımı gerçekleştiriyor.

Türkiye İş Bankası bünyesinde istihdam edilmek üzere banka memuru alımı yapıyor. İş Bankası kadrosunu güçlendirmek vaadiyle İstanbul ilinde çalıştırılmak üzere memur ve siber güvenlik uzmanı alımı yapıyor. İş Bankası personel alımı elektronik ortamda online yapılacaktır.

İş Bankası Memur Alımı Başvuru Şartları

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, En az lisans mezunu olmak, Siber güvenlik alımı için üniversitelerin en az lisans düzeyinde mühendislik, istatistik, aktüerya, ekonometri, matematik, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerden mezun olmak kaydıyla, 30 yaşını bitirmemiş olmak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmaması veya tecilli olmak, Görev yapmaya sağlık durumu elverişli olması, Kamu haklarından mahrum kalmamak, Herhangi bir suçtan ceza almamış olması, Çok iyi derecede İngilizce bilmek, Yabancı dil sınavında başarılı olmak, Memur alımı için İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyor olmak.

Başvuru yapmak için: ik.isbank com tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kuveyt Türk Personel alımı

Kuveyt Türk birçok unvanda personel alımı yapıyor. Kuveyt Türk kadrosunu güçlendirmek amacıyla çıktığı yolda farklı şehirlerde farklı unvanlarda personel alımı yapıyor. Kuveyt Türk İstanbul, Kocaeli, Antalya, Konya, Çankırı, Tekirdağ, Edirne, Gaziantep, Kilis, Mersin, Çanakkale, Nevşehir, Niğde, Muğla, Isparta, Afyonkarahisar, Yalova, Bursa, Samsun, Kars, Bilecik illerine personel alımı yapıyor.

Kuveyt Türk Personel Alımı Yaptığı Unvanlar

Ödeme Sistemleri Pazarlama Uzmanı, Müfettiş Yardımcılığı 2022, Management Trainee, Bilgi Sistemleri Müfettiş Yardımcılığı 2022, Gişe Yetkilisi Alımı, Arapça Bilen Çağrı Akademi Yetkilisi, Organizasyon Geliştirme Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Müşteri Deneyimi, Açık Bankacılık-Dijital Dönüşüm ve İnovasyon Müdürlüğü, Pazarlama İletişimi-Kurumsal Pazarlama Müdürlüğü, Endüstri Mühendisliği, Veri Danışmanı-Veri Yönetişimi Ofisi, Kuveyt Türk Akademi-Öğrenme ve Gelişim Mimarı, Süreç Tasarım Uzmanı, Özel Bankacılık ve Varlık Yönetim Müdürlüğü, Bireysel Bankacılık & KOBİ Bankacılığı Satış Uzman Yrd./Yönetmeni, Teknokampüs 2021-Bilgi Teknolojileri, Arapça Bilen Bireysel Satış Uzman Yardımcısı, Uyum İzleme ve Kontrol Uzmanı/Uzman Yardımcısı, Lonca Girişimcilik Merkezi Ekip Arkadaşları, Arapça Çağrı Merkezi Yetkilisi (Dış Kaynak), Çağrı Merkezi Yetkilisi, OPM Akademi, Mimar/İç mimar, Bilgi Sistemleri İç Kontrol Denetçisi, Bankada Kampüs

Başvuru yapmak için: katilbize com adresinden ulaşabilirsiniz.





Haber , iş Bankası personel alımı, küvet türk personel alımı, Van personel alımları, Van memur alımları, haberler, işçi alımları, KPSS

personel alımı is bankasi personel alımı Kuveyt Türk personel alımı memur Haber