Sinirden araçla okulun içine giren kadın dehşet saçtı

TAKİP ET

20 yaşındaki kadın, araçla okulun içine girdi ve sonra hatalı bulunarak tutuklandı.

20 yaşındaki kadın, araçla özel okulun içine girdi ve öfkesini kontrol edemeden camları yerle bir etti.

BELLINGHAM, Wash. — Milletvekilleri Perşembe sabahı bir arabayı Bellingham'daki bir okula çarptığını söyledikten sonra Perşembe sabahı 20 yaşındaki bir kadını tutukladı.
Sabah 7'den önce, daha sonra Anna Hanson olarak tanımlanan bir Lynden kadınının sağlık kontrolünden geçirilmesi için bir talep geldi. Milletvekilleri, Hanson'ın çıplak olduğunu ve bir aile üyesinin evinden uzaklaştığını söyledi.

Sabah 7:15'te, Whatcom İlçesi Şerif Ofisi Laurel Trafo Merkezindeki milletvekilleri yüksek bir çarpışma duydu.

Milletvekillerine göre; Hanson arabasını Meridian Lisesi'nin ön kapısından içeri sürdü ve bir duvara çarptı.

Müfettişler, Hanson'ın arabadan indiğini, üst kattaki bir sınıfa girdiğini ve kendini içeriye barikat kurduğunu söyledi.

Milletvekillerine göre, sınıfa zarar verdiği, tokmakla camları kırdığı, dışarı çıkmayı reddettiği ve milletvekillerini ve kendisini öldürmekle tehdit ettiği iddia edildi.
Daha sonra bir saatten fazla süren müzakerelerin ardından teslim oldu.

Şerif Yardımcısı Doug Chadwick, "Bu tehlikeli ve hızla gelişen durum, ilgili konunun gerginliğini azaltmak ve işbirliğini kazanmak için eğitimlerini ve kaynaklarını kullanan milletvekillerimiz tarafından güvenli bir şekilde çözüldü" dedi. “Zaman, mesafe ve yüksek eğitimli kriz müzakerecileri kullanarak konuyu güvenli bir şekilde gözaltına almayı başardılar. Ciddi maddi hasar meydana gelse de, Bayan Hanson'da veya olay yerindeki diğer kişilerde ciddi bir yaralanma olmadığı için müteşekkiriz. Düşüncelerimiz, Meridian topluluğuyla birlikte, onlar yeniden inşa edilirken ve gelecek öğretim yılına hazırlanırken."

Hanson'ın küçük kesikleri vardı ve olay yerinde tedavi edildi. Tutuklandı ve birinci derece hırsızlık ve birinci derece kötü niyetli yaramazlık şüphesiyle Whatcom İlçe Hapishanesine yerleştirildi.

Milletvekilleri, okula zararın 100.000 $ olarak tahmin edildiğini söyledi.

Bayan Hanson'ın ciddi bir yaralanması yoktu. Kırık camdan küçük kesikler aldı ve olay yerine gelen yardımla temizlendi.

Okula verilen zararların tahmini 100.000 dolardı.

 

kadın 20 yaşında