SMA hastası Çınar'a umut ol

TAKİP ET

Ankara'da yaşayan Vanlı bir ailenin çocuğu olan Çınar Çakan doğduğu günden bu yana SMA 1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele ediyor.

Ankara’da yaşayan Vanlı bir ailenin çocuğu olan Çınar Çakan doğduğu günden bu yana SMA 1 ölümcül kas hastalığıyla mücadele ediyor.
Ankara'da yaşayan Vanlı bir ailenin en küçük çocuğu henüz 3 aylıkken SMA 1 ölümcül kas hastalığına yakalanan Çınar Çakan hayatta kalabilmek için maddi destek bekliyor.  
Ankara'da yaşayan, Van'ın Muradiye İlçe nüfusuna kayıtlı olan Çakan ailesinin en küçük çocuğu Çınar Çakan yakalandığı amansız SMA hastalığından dolayı günden güne eriyor. Anne Süreyya Çakan çocuğunun 3 aylıkken yakalandığı ölümcül kas hastalığından ötürü ilaç ve cihazlar yardımıyla yaşamını sürdüren minik Çınar’ın masraflarını karşılamakta güçlük çektiklerini belirterek, “ bütün SMA hastalarının bir an önce ilaçlarına kavuşmasını, cihazlardan kurtulup, onların da normal bir hayat sürdürmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı. 
6.doz Spinraza ilacımız için hastaneye geldik. Enfeksiyonumuz çok yüksek olduğu için alamadık. Dualarınızı eksik etmeyin Kampanyamız öyle bir hızlansın ki artık alacağımız ilaç Zolgensma olsun!

Van Haber Gazetesi 
 

çınar sma hastası çınar van van haberleri