Son dakika! Bu mahalle girişleri paralı – Giden hayrete düştü

TAKİP ET

Yalova'nın Kaytazdere belediyesinde bulunan Saralkent mahallesine girişler 5 TL olunca, vatandaşlar hayrete düştü.

Yalova’ın Saralkent Mahallesi’nde yeni uygulamaya Yalova halkı oldukça tepki çıktı.

Belediye yetkililerin açıklamasına göre; Yalova’da alınan giriş ücretlerinin hijyen malzemeleri ve sahil temizliğinde kullanılacağı açıklandı.

Kaytazdere’nin sahil bölgesine girişte vatandaşlardan 5 TL ücret talep edilmeye başlandı.

Vatandaş, “ Yalova’lı olarak; bu duruma karşıyız. Sahil yoluna 500 metre var. Bu durum olmaması gerekirdi. Kaytazdere belediyesinin bu durumu doğal karşılıyoruz. Sonuçta cüzi bir fiyat alınıyor. Tabi bu olmasaydı daha iyi olurdu. ”dedi.
 
Karaarslan, “Sembolik olarak bir ücret alarak içerideki yoğunluğu kontrol altına alacağız, yolları da düzenli olarak kapattık. Sadece hafta sonuna özel olarak bunu yaptık. Buradaki amacımızda; alınan ücretlerle temizlik ve hijyen malzemeleri alacak ve alınan parayı vatandaşa hizmet olarak sunacağız. Buraya gelen vatandaşlar arasında akraba ziyaretine gelenlerden ve burada oturanlardan bu ücreti talep etmiyoruz. Sadece plaj kullanımı ile alakalı olarak bu ücret talep ediliyor” dedi.
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER

necati arabacı, yalova kadınlar plajı, yalova altınova, yalova şelale, kumla nerede, kaytazdere,
yalova piknik alanları, yalova kaytazdere, izmirin kızları, altınova hersek plajı, saralkent halk plajı, petula yalova, hasbihal nedir, yalova hersek plajı, yalova altınova belediyesi, su kesintisi alo,
 

yalova saralkent kaytazdere belediyesi plaj haber necati arabacı yalova kadınlar plajı yalova altınova yalova şelale kumla nerede kaytazdere yalova piknik alanları yalova kaytazdere izmirin kızları altınova hersek plajı saralkent halk plajı petula yalova