Son dakika! Cezaevi'nde Koğuş tutuklar tarafından ateşe verildi

TAKİP ET

M Tipi Cezaevi'nde Adli tutukluların olduğu bölüm tutuklular tarafından ateşe verildiği bildirildi. Batman Başsavcılığı ise olay kontrol altına alındığını ve olayda herhangi bir can kaybının yaşanmadığını belirtti.

24 Televizyon kanalında geçen bir başka habere göre de; “Batman M Tipi Cezaevi'nde Adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuş tutuklar tarafından ateşe verildi. Batman Başsavcılığı: 'Cezaevinde yaşanan olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır' açıklamasında bulundu.”denildi.

Hak söz haber sitesindeki bir başka habere görede; “Batman M Tipi Cezaevi'nde Adli tutukluların olduğu bölümde bir koğuş tutuklular tarafından ateşe verildi. Zırhlı araçlar ve TOMA'lar ve çok sayıda ambulansın sevk edildiği cezaevi önünde tutuklu ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada "Batman M Tipi Ceza İnfaz Kurumunda 4 Nisan 2020 tarihinde akşam saatlerinde, bazı adli suçluların karıştığı münferit bir olay meydana gelmiştir. Olay kontrol altına alınmış olup, ceza İnfaz kurumu normal işleyişine dönmüştür. Olay nedeniyle herhangi bir can kaybı ya da yaralanma bulunmamaktadır." denildi.
 
Cezaevi, van haber , van gazetesi ,son dakika van, vanhaber, M tipi cezaevi,
 

cezaevi van haber van gazetesi son dakika van vanhaber m tipi cezaevi batman m tipi cezaevinde neler oluyor cezaevi de koğuş tutuklar tarafından ateşe verildi batman cumhuriyet başsavcılığı