Son dakika! Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci'den sert tepki

TAKİP ET

Van'da bulunan bazı sivil toplum kuruluşları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a açılan soruşturmadan dolayı tepki gösterdi. Tepki gösteren Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci, 'Her türlü kötülükle birlikte mücadele edelim' konuşmalarına değindi.

Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci, “Her türlü kötülükle birlikte mücadele edelim” dedi
.
Van'da bulunan bazı sivil toplum kuruluşları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a açılan soruşturmadan dolayı tepki gösterdi. Tepki gösteren Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci, “Her türlü kötülükle birlikte mücadele edelim” konuşmalarına değindi.
 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Ankara Barosu hakkında Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı eleştiren açıklaması nedeniyle, "halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri aşağılama" suçundan re'sen soruşturma başlatıldığı açıklandı. Bunun üzerine Van'da bulunan bazı sivil toplum kuruluşları Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a açılan soruşturmadan dolayı tepki gösterdi. Tepki gösteren Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci, “Her türlü kötülükle birlikte mücadele edelim” konuşmalarına değindi.
 
Din-bir-Sen Van il başkanı Halit Tuci, “Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüz binlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim.

Bu Sözlerinden Dolayı Lut Kavmi`nin Artıkları Tarafından Sn Ali Erbaş`a Suç Duyurusunda Bulunuldu. Kim hakkı müdafaa edip el üstünden tutarsa yalnız değildir. Ali Erbaşı bu sıkıntılı zamanda yalnız bırakmayacağız.

Bir Kaç Haddi Aşmışlara Yedirmeyiz Allah Hüküm Vermişse O İşin Geri Dönüşü Olmaz Cenab-ı Hak Vaadinden Dönmez. Lgbt Eşcinsellik Livata Allah CC Tarafından Men Edildi Yasaklandı. Lanetlenmiştir. Aslını İnkâr Eden Kâfirdir Sn. Ali Erbaş Bu Sözlerinden Dolayı LGBT`ler Rahatsız Olup Mahkemeye Suç Duyurusunda Bulunmuşlar. Ulan Sizler Toplumu Ahlakını Bozmayan Çalışan Pis Rezalet Bir Grupsunuz. Asıl Toplumu Kine Nefrete Edepsizliğe Ahlaksızlığa İten Sizsiniz Allahın Laneti Üzerinize Olsun Son Olarak Cenabı Hakkın Ayeti İle Bu Necaset Topluluğa Cevap Verelim. 

Diyanet işleri başkanımız vazifesini yapmış ve Müslüman olan halkımızın inandığı islâmın emirlerini ve hakikatlerini tebliğ etmiş. Vazifesini yapması ne zamandan beri suç sayılıyor? Onlar yaptıkları edepsizlikten utanmıyor, fakat biz hakikati tebliğ etmekten dolayı suçlu olacağız. Olmaz böyle bir hürriyet ve insan hakları.
 
“Şüphesiz ki sizler, kadınları bırakıp erkeklere şehvetle yaklaşıyorsunuz. Siz, aşırı giden taşkın bir toplumsunuz.” (7/A'râf 81)”dedi.
 
VAN GAZETESİ – 0544 409 0328
Haber. Hikmetullah Yetkin
 

din-bir-sen van il başkanı halit tuci’den sert tepki halit tuci erbaş van stk din bir sen prof. dr. ali erbaş