Son Dakika! Elit Kariyer'den Basın ve Kamuoyuna Duyuru – Van haber

TAKİP ET

Van haber - Van Gazetesi | Her zaman eğitimde Van için bir numara olan ve öğrencilerin başarısını, sağlığını düşünen Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu velilere ve öğrencilere önemli duyuruda bulundu. Elit Kariyer, Koronavirüs nedeniyle bazı açıklamada bulundu. 

Elit Kariyer Özel Öğretim Kursu,DEGERLİ VELİ VE ÖĞRENCİLERİMİZ, COVİD-19 salgının yayılma riskinden dolayı Milli Eğitim Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımızın almış olduğu karar neticesinde tüm eğitim-öğretim kurumlarında 30 NİSAN tarihine kadar eğitime ara verilmiştir. Bu karar neticesinde öğrencilerimizin gireceği YKS(YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI) 25-26 TEMMUZ tarihlerine ertelenmiştir.

Kurumumuz bu süre zarfı içerisinde öğrencilerimizin ders çalışma aktivitelerini canlı tutmak, eksikliklerini tamamlayıp sınava hazırlanmaları noktasında süreci en iyi tamamlamaları için birtakım önlemler almıştır.

BU SÜRE ZARFI İÇERİSİNDE ELİT KARİYER ÖZEL ÖĞRETİM KURSU OLARAK;

•    Öğrencilerimiz için whatsapp grupları oluşturulmuştur.

•    Whatsapp grupları üzerinden branş hocalarımız her gün planlanmış ve programlanmış bir şekilde öğrencilerimizi ödevlendirmekte

•    Oluşturulan whatsapp grupları üzerinden branş hocarından ödev alan öğrencilerimiz  çözemedikleri soruları yine whatsapp üzerinden hocalarına sormakta ve anında dönüt almaktadırlar.

•    Rehberlik servisimiz aktif olarak çalışmakta öğrenciler için haftalık çalışma programları yapılıp bunların takibi yapılıp veli bilgilendirilmeleri düzenli  bir şekilde yapılmaktadır.

•    İdare kadrosu aktif olarak çalışmakta öğrencilerimizin ihtiyac duydukları konularda onlara yardımcı olmaktadır.

EĞİTİME ARA VERİLEN TARİHLER ARASINDA İŞLENMEYEN DERSLER OKULLARIN AÇILACAĞI 30 NİSAN İLE SINAV TARİHİ OLAN 25 TUMMUZ TARİHLERİ ARASINDA KURUMUMUZ TARAFINDAN YÜZYÜZE  EĞİTİM İLE TELAFİ EDİLECEĞİ KAMUOYUNUN BİGİSİNE DUYURULUR.”dedi.

VAN GAZETESİ – ÖZEL
0544 409 03 28



 

van haber van gazetesi elİt karİyer Özel ÖĞretİm kursu yks(yÜksek ÖĞretİm kurumlari sinavi) milli eğitim bakanlığımız ve sağlık bakanlığımız son dakika elit kariyer covİd-19 İdare kadrosu aktif Öğrencilerimiz için whatsapp grupları oluştur