SON DAKİKA/ İskele Ulaşımı Rahatlamak İstiyor

TAKİP ET

VAN HABER/ SON DAKİKA - Van'da kaldırımların yeterince kardan arındırılmamış olması yayaların caddelerde yürümesine ve ufak çaplı trafik sorunlarının oluşmasına neden oluyor.

VAN HABER/ VAN GAZETESİ Van'ın en çok rağbet gören  caddelerinden  biri olan İskele caddesi ulaşım konusunda zor zamanlar geçiriyor. Özellikle hafta içinde okula, işe hastaneye veya herhangi bir aciliyeti olan bir yere ulaşmak isteyen İskele sakinleri durakta dakikalarca araç beklemek zorunda kalıyor. Araçlar on beş- yirmi dakika gibi aralıklarla geldiği için aynı dakikada doluyor. Dolu gelen araçlar da vatandaşlara zor anlar yaşatarak  durakta yoğunluk oluşmasına neden oluyor. Aynı sıkıntıyı dönüş yolunda da çeken vatandaşlar bu durumdan bir hayli şikayetçi. Bunun yanı sıra kaldırımların yeterince kardan arındırılmamış olması da yayaların caddelerde yürümesine ve ufak çaplı trafik sorunlarının oluşmasına neden oluyor. 

VAN GAZETESİ / ÖZEL HABER
SEVDA YETKİN
NURAY KAÇMAZ

vanda son durum van haber van gazetesi son dakika van van son dakİka/ van kaldırımları kar tatilinde iskele araç ulaşım kaldırım kar yaya trafik tarafik sorunu cadde durak İskele ulaşımı rahatlamak İstiyor