Son dakika! Kadın sürücü otomobili ile denize uçtu

TAKİP ET

VAN GAZETESİ - Van haber - Kadın sürücü deniz kenarında bulunan kaldırıma çıkarak denize uçtu. Olay yerine gelen ambulans zor anlar yaşadı. Kadın sücüyü olay yerinde kurtarma ekipleri kurtardı. Bu olay, İstanbul Beykoz Kanlıca sahilinde otomobiliyle hızlı bir şekilde giden sağlık çalışanı denize uçtu.

VAN GAZETESİ - Kadın sürücü deniz kenarında bulunan kaldırıma çıkarak denize uçtu. Olay yerine gelen ambulans zor anlar yaşadı. Kadın sücüyü olay yerinde kurtarma ekipleri kurtardı. Bu olay, İstanbul Beykoz Kanlıca sahilinde otomobiliyle hızlı bir şekilde giden sağlık çalışanı denişe uçtu.

 
O anlarda olayın meydana geldiği noktada bulunan ve eski bir dalgıç olduğu öğrenilen Ufuk Saraç, denize uçan otomobili gördüğü an hiç tereddüt etmeden denize atladı. Dalgıç, sürücü koltuğunda bulunan ve tamamı suya gömülen otomobilden kadın sürücüyü çıkartırken, diğer vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler olay yerine gelirken, Sahil Güvenlik botu uzun süre aracın suya gömüldüğü başka kimsenin olup olmadığını araştırırken, kahraman dalgıç ise otomobilde genç sağlık çalışanı dışında kimseyi görmediği bilgisini verdi.

Genç sağlık çalışanı için seferber olan ekipler uzun süre A.Ç.'nin ambulansa binip hastaneye gitmesi için ikna etmeye çalıştı. Polis ekiplerinin ikna çabası sonucu genç kadın ambulansa bindi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken yaşananların intihar girişimi olduğu öne sürüldü.

Olay yerine gelen ambulans denize düşen kadını hastaneye götürdü.


van haber , van gazetesi , son dakika van haber, sahil güvelik,


 

kadın sürücü otomobili ile denize uçtu ​​​​​​​van haber van gazetesi son dakika van haber sahil güvelik stanbul beykoz kanlıca sahilinde otomobiliyle hızlı dalgıç sürücü koltuğu