Son dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı! Vaka 34.109 , Can kaybı 725 , bugün ise...

TAKİP ET

Vanhaber - Vangazetesi - Bilim kurulu ile bir araya gelen Türkiye Sağlık Bakanı ve akabinde canlı yayında can kaybı ve vaka sayısını açıkladı.

Vanhaber - Vangazetesi - Bilim kurulu ile bir araya gelen Türkiye Sağlık Bakanı ve akabinde canlı yayında can kaybı ve vaka sayısını açıkladı.


Bakan Koca; "Güç birliği içinde olmaız gerek. Ortak Payımız insana sahip çıkmak. Toplum bilimleri adını verdiğimiz bir kurul oluşturduk. Bu uygulama Dünya'da bir ilktir. Çin'den gelen ilk veriler , sadece yaşlılara bulaşan bir risk olmuştu. Şimdi ise herkes olabilir. Bugün risk gurubu genişlemiştir. Artık genç yaşlarda da görülebiliyor. Bunun tek yöntemi izolasyondur. Test sayımız önümüzdeki gün artacaktır. Hastalarımıza bugün ilatları temin ettik ve bugün ilk ilacı verdik. Kök hücre ve plazma tedavisinde öncülük ediyoruz. Bugünkü test sayımız ..." dedi.

Alt kısımda fotoğraf olarak detaylandırılmıştır.




VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER
 0544 409 0328



vanhaber , vangazetesi , sondakika van , sağlık bakanı , farhrettin koca , van koronavirüsü , van korona , van'da korona virüsü , son dakika van haber , van'da karantina bölgeleri , türkiye'de son gelişmeler ,  Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Açıkladı ,


vanhaber vangazetesi sondakika van sağlık bakanı farhrettin koca van koronavirüsü van korona vanda korona virüsü son dakika van haber vanda karantina bölgeleri türkiyede son gelişmeler sağlık bakanı fahrettin koca açıkladı van haber kök hücre ve plazma te