SON DAKİKA! TRAFİK KAZASI: 6 ÖLÜ TURİST 11 YARALI

TAKİP ET

Flaş Haber! hükümet sözcüsü tarafından yayınlanan bir tweet ile ifade edildi . Hayatta kalanlara "güç ve hızlı iyileşme" isteyen Merkel, "Dün gece çocukları, kardeşleri ve arkadaşlarını kaybedenlerle yas tutuyorum" diye ekledi. (Güney Tirol'deki Ahrntal Vadisi)

Güney Tirol'deki Ahrntal Vadisi'ndeki Lutago'da meydana gelen trajik trafik kazasının ölüm  oranı 6 ölü ve 11 yaralı . İlk bilgilere göre; bir araba yaklaşık 1.15 yolun kenarında bir grup insanı yüksek hızda vurdu. 

Almanya Başbakanı Angela Merkel , hükümet sözcüsü tarafından yayınlanan bir tweet ile ifade edildi . Hayatta kalanlara "güç ve hızlı iyileşme" isteyen Merkel, "Dün gece çocukları, kardeşleri ve arkadaşlarını kaybedenlerle yas tutuyorum" diye ekledi.

621 devlet yolunda kaza alanına gelen ilk müdahale ekipleri, bir "savaş alanı" bulduklarını ve yılların tecrübesiyle bile yönetilmesi zor bir durum olduğunu söyledi. Toplam 17 ambulans, sekiz acil doktor ve 50 hemşirenin yanı sıra dağ kurtarma operasyonlarına müdahale etti. 

ALMANYA/VAN GAZETESİ ÖZEL HABER

 

trafİk kazasi 6 ÖlÜ turİst 11 yarali güney tiroldeki ahrntal vadis van gazetesİ 6 ölü ve 11 yaralı dün gece çocukları kardeşleri ve arkadaşlarını almanya almayanya haberleri son dakika van haberler flaş açıklama