Son dakika! Van'da bulunan o köyde vaka 75'e yükselirken, Van'da ise…

TAKİP ET

Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; 'İlimiz İpekyolu İlçesi Ortanca Mahallesinde kurulan taziye sonrası taziyeye katılanların tespiti için yapılan çalışmalar ve sağlık ekiplerinin yaptığı testler sonucu, taziye bağlantılı koronavirüs (Covid-19) pozitif vaka sayısı 75'e yükseldi.   ​​​​​​​

Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; “İlimiz İpekyolu İlçesi Ortanca Mahallesinde kurulan taziye sonrası taziyeye katılanların tespiti için yapılan çalışmalar ve sağlık ekiplerinin yaptığı testler sonucu, taziye bağlantılı koronavirüs (Covid-19) pozitif vaka sayısı 75’e yükseldi.  

Kritik bir dönemden geçtiğimizi unutmayalım. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım. Zorunlu hallerde çıktığımız sokakta maske takalım ve sosyal mesafeyi korumaya dikkat edelim. Bu dönemde evimizde de aile fertlerimizle sosyal mesafemizi koruyalım.

İki günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı ilimizde kurallara uyalım ve görevlilerimize yardımcı olalım.”denildi.

Van Valisinin son konuşmasına göre ise; Van genelinde 360 vakanın olduğunu sosyal medyada yapılan canlı yayında ifade etmişti.

VAN GAZETESİ – VAN HABER
Hikmetullah Yetkin

 

van’da bulunan o köyle vaka 75’e yükselirken van’da ise… van haber ortanca mahallesi ipekyolu van valiliği van koronavirüs vakaları