Son Dakika! Van Haber - Tekel binası arkasında bulunan yer yerle bir edildi.

TAKİP ET

Van haber - Van haberleri / Daha önce Tekel binasının yanında bulunan 600 bin liralık sermaye yıkıldı. Şimdi ise; arkasında bulunan otopark yerle bir edildi.

Van haber - Van haberleri / Daha önce Tekel binasının yanında bulunan 600 bin liralık sermaye yıkıldı. Şimdi ise; arkasında bulunan otopark yerle bir edildi. Van Büyükşehir belediyesi, İpekyolu belediyesi ve  Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün ortak çalışmaları neticesinde mülkiyeti Tekel Genel Müdürlüğü’ne ait olan ve daha önce Van Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunma altına alınan tescilli Eski Tekel Binası arazisi üzerinde inşa edilen yapının alınan mahkeme kararı çerçevesinde yıkımına karar verildi. Ekipler geldi ve yıkım gerçekleşti. Tekel binasının çevresine yoğun güvenlik önlemi alındı.
 
Detaylar...
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL
HABER: HİKMETULAH YETKİN
 
 
 

tekel binası arkasında bulunan yer yerle bir edildi van büyükşehir belediyesi İpekyolu belediyesi van haber van haberleri van gazetesi tekel binası van haberleriniz 00 bin liralık sermaye yıkıldı. tekel binasında flaş yıkım