Son dakika Van Haber! Van'da kan donduran kaza - 3 Ağır 4 hafif yaralı

TAKİP ET

Van'ın Tuşba ilçesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bardakçı mahallesi yolunda bulunan kavşakta feci kaza meydana geldi.

VAN GAZETESİ - A.K. ÖZEL HABER | Verilen bilgilere göre; Olay, Bugün 7;38'de trafik ışıklarının olmaması dolaysıyla Van'ın Tuşba ilçesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Bardakçı mahallesi yolunda bulunan kavşakta iki araç birbirine çarpma sonucu feci kaza meydana geldi

Olay yerine gelen Van Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, emniyet güçleri ve sağlık ekipleri tarafından 3 Ağır yaralıyı ve 4 hafif yaralıları 3 ambulansla Van Araştırma hastanesine götürdü. 

ARAÇ KANALA SAVRULDU VE O ACI GÖRÜNTÜ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Van'da bir şahısın yönetimindeki 07 BAJ 88 plakalı transit, Van Bardakçı yol ayrımında karşıda gelen şahısın yönetimindeki 34 JB 50 12 plakalı otomobilin hızlarını durduramamaları sonucu kaza meydana geldi. Kazada, şahısın yönetimindeki 07 BAJ 88 plakalı transitin içinde 3 ağır ve 4 yaralı sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edildi. Olay yerinde emniyet güçleri tarafından kontrol altına alındı.

Emniyet güçleri olay yerinde yoğun güvenlik alarak, inceleme başlattı.

Olay yerinde kaza geçiren araçlar kullanılamaz hale geldi.



BARDAKÇI MAHALLE SAKİNLERİ IŞIK YA DA BİR ÇÖZÜM İSTEDİ

Vatandaşlar, "Bu yolda her gün kaza meydana geliyor. Bu sabah itibariyle böyle bir kazayla karşılaştık. Buraya ya ışık yapılsın. Ya da Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi duvarı kaldırılsın. Çünkü karşıdan gelen araçlar görünmüyor, o yüzden şoförler hız yaparak bu tip kazalar meydana geliyor. Burada her gün kaza görmekten dolayı çok üzülüyoruz. Yetkililerin buraya acil bir çözüm bulmalarını istiyoruz."dedi.

KAYNAK: VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER - 0544 409 0328


Not: Kaynak yapıldığında linkli paylaşılması ve kaynak gösterilmesi zorunludur. Aksi takdirde yasal işlem uygulanacaktır.
 










kaza van kaza haberleri