Van'da yaklaşık 30 milyon liraya açılan yerin tavanı çöktü - İşte o görüntüler....

TAKİP ET

Son dakika Van Haber - Vanhaberleri – Van Yüzünücü Yıl Üniversitesinde bulunan Ferit Melen kütüphanesi yaklaşık 30 milyon liraya mal olan bina, bugün rutubet ve bazı eksikleri yüzünden bir bölümü kullanılmaz halde geldi.

Vanhaber Vangazetesi – Özel / Van Yüzünücü Yıl Üniversitesinde bulunan Ferit Melen kütüphanesi yaklaşık 30 milyon liraya mal olan bina, bugün rutubet ve bazı eksikleri yüzünden bir bölümü kullanılmaz halde geldi. Van Yüzüncü Yıl üniversitesinin bu yatırımda eksikleri tamamlanması ve bu modern kütüphaneyi restore edilmesi için bazı iş adamları sosyal medyada şunları ifade etti:
 
VOSİAD Başkanı Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt,"Van YYÜ Ferit Melen kütüphanesi kısmi olarak açıldı fakat sorunları devam ediyor. Bina hem cephelerden hem de temelden su alıyor. Binanın birçok eksiği var ve yüzde sekseni kullanılamaz durumda. Yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olan bu bina bizim vergilerimizle yapıldı. Sahip çık!"
 
VAN GAZETESİ - ÖZEL
 
 

van’da yaklaşık 30 milyon liraya açılan yerin tavanı çöktü van haber van haberleri van gazetesi vanhaber yyü van yüzünücü yıl Üniversitesi van ferit melen kütüphanesi Şemsettin bozkurt tavan çöktü okul tavanı çöktü