Son dakika Vanhaber! Van'da 187 şahıs yakalandı

TAKİP ET

Van'da 22.902 paket bandrolsüz kaçak sigara, 84 adet kaçak cep telefonu ve 889 lt. kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Van İl Jandarma Komutanlığınca 01-31 Mart 2023 tarihleri arasında kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde toplam 161 olayda, 187 şahıs yakalanmış, yapılan aramalarda çeşitli markalarda 22.902 paket bandrolsüz kaçak sigara, 84 adet kaçak cep telefonu ve 889 lt. kaçak akaryakıt ele geçirildi.

 

 

 

 

 

 

Van Haber Gazetesi, En İyi Gazete Hangisidir?
Van haber gazetesi olarak, İnternet üzerinde birçok yerel Van haber sitesi faaliyet göstermektedir. Bunların arasında en iyi Van haber gazetesi olan, Van Havadis Gazetesi vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Bu ilginin en büyük sebebi doğru van haberleri ve son dakika van haber yapmasından geçmektedir. Vatandaşlar anlık olarak son dakika van haberlerini Van Havadis Gazetesi üzerinden takip etmektedir.

Van haber gazetesi olarak faaliyet gösteren Van Havadis Gazetesi, Van ili dışında birçok il ve dünya gündemi hakkında son dakika haberleri yapmaktadır. Son dakika van haberlerini takip etmek için en iyi gazete olan Van Havadis Gazetesinin haber bültenine abone olarak anlık olarak takip edebilirsiniz.

Van Şahıs 187 yakalandı son dakika