Son dakika Vanhaber! Van Edremit'te Operasyon! Olay anları böyle görüntülendi

TAKİP ET

Van Gazetesi ( ÖZEL) Van'ın Edremit İlçesine bağlı Kurubaş Mahallesinde, EYP,P.Tf. ve mühimmat ele geçirildi. Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; (1) adet Kalaşnikof P.Tf, (1) adet  EYP düzeneği, bir miktar P.Tf. fişeği ele geçirildiği belirtildi.

Van Gazetesi ( ÖZEL) Van’ın Edremit İlçesine bağlı Kurubaş Mahallesinde, EYP,P.Tf. ve mühimmat ele geçirildi. Van Valiliğinden gelen açıklamaya göre; (1) adet Kalaşnikof P.Tf, (1) adet  EYP düzeneği, bir miktar P.Tf. fişeği ele geçirildiği belirtildi.
 
"Van İl J.K.lığınca, PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; Edremit İlçesi Kurubaş Mahallesinde 05 Nisan 2020 tarihinde icra edilen operasyonda (1) adet Kalaşnikof P.Tf, (1) adet  EYP düzeneği, bir miktar P.Tf. fişeği ele geçirilmiştir. Bölgemizde, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamaya yönelik operasyonlar, yine halkımızın desteğiyle daha da güçlü ve kararlı bir şekilde aralıksız olarak devam edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."



VAN GAZETESİ – 0544 409 0328


Van haber , van gazetesi , Vanhaber, VAN HABER, van haberleri , son dakika van , Van Edremit’te Operasyon, kurubaş mahallesi, Kalaşnikof P.Tf, (1) adet  EYP düzeneği, bir miktar P.Tf. fişeği,
 

van haber van gazetesi vanhaber van haber van haberleri son dakika van van edremit’te operasyon kurubaş mahallesi kalaşnikof p.tf (1) adet  eyp düzeneği bir miktar p.tf. fişeği