Son dakika! Vanlı milli sporcu yetkililerden yardım istedi - Evindeki sıkıntıları anlattı

TAKİP ET

Van'ın İpekyolu ilçesi Yalı mahallesinde ikamet eden Vedat Tenur, engelli olduğundan dolayı çalışamadığını ve evlerindeki sıkıntılarını dile getirerek yetkililerden yardım istedi.

Van'ın İpekyolu ilçesi Yalı mahallesinde ikamet eden Vedat Tenur, engelli olduğundan dolayı çalışamadığını ve evlerindeki sıkıntılarını dile getirerek yetkililerden yardım istedi.

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER

Van Gazetesi haber hattına ulaşan Van Bedensel Engeliler Spor Kulübünde Basketbol milli sporcusu Vedat Tenur, İsraf etme, yardım et! yayınında zor durumda olduğunu, evinin problemlerinin olduğunu ve maddi imkan sıkıntısı çektiğini dile getirdi.

Alınan bilgilere göre, Van'ın İpekyolu ilçesinde bulunan Yalı mahallesi eski Erzurum yolu 4 sokakta ikamet eden Van Bedensel Engeliler Spor Kulübünde Basketbol milli sporcusu Vedat Tenur, engelli olduğundan dolayı banyo fayansları olmadığından dolayı banyo yapamadığını, klozet olmadığından dolayı da abdest alamadığını birde engelli maaşının yetmediğini dile getirerek yetkililerden yardım istedi. 

Vedat Tenur, "Van Bedensel Engeliler Spor Kulübünde Basketbol oynadım. Bölgesel ikincilik ve birinci lig'de oynadım. Maalesef sağlık sorunlardan dolayı bıraktım ve yönetici olarak devam ediyorum. Fizik tedavi görmeye başladım. İsim yok, devletin verdiği maaşın dışında bir gelirim yok. Borçlarım var ama ödeyemiyorum. 3 yıla yakın kirada oturdum. En sonunda Eski Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve Eki İpekyolu Kaymakamı ve İpekyolu Belediyesi Başkan Vekili Cemil Öztürk'ün sayesinde kiradan kurtuldum. 3 çocuğum var, hiçbir gelirim yok. Devletin verdiği engelli maaşın dışında hiçbir gelirimiz yok. Ben engelliyim. Evimde banyo ve klozet olmadığı için çok zorluk çekiyorum. Yetkililerden banyomu yapmalarını ve benimde lavabo ihtiyaçlarımı gidermek için klozetin yapılmasını birde bana yardım etmelerini istiyorum. Yetkililerin bu konuda bana yardım etmelerini ve sahiplenmelerini istiyorum. Şimdiden Rabbim hepinizden razı olsun."dedi.

Van Bedensel Engeliler Spor Kulübünde Basketbol milli sporcusu Vedat Tenur'un telefon numarası: +90 543 273 48 94

VAN GAZETESİ - ÖZEL HABER -  HİKMETULLAH YETKİN - 0544 409 0328



 

van yardım son dakika haber vedat tenur milli sporcu engelli