Sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu

TAKİP ET

Geçtiğimiz dönemlerde 'Benimle Söyle' yarışmasının 100 kişilik jüri üyelerinden biri olan ve Radyo ve televizyon mezunu Caner Çalışır, sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu.

CANER ÇALIŞIR NEDEN ÖLDÜ?

 

DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberini yakın arkadaşı Samet Liçina verdi.

 

2016 yılında çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda tedavi gören sosyal medya fenomeni ve DJ Caner Çalışır, hayatını kaybetti. Acı haberin kısa sürede duyulmasının ardından fenomenin 23 Nisan'da yaptığı son paylaşımının altına taziye yorumları yağdı.

 

Son olarak 'Benimle Söyle' programında jürilik yapan fenomenin ölüm haberi başta İrem Derici olmak üzere tüm yakınlarını yıktı.

 

O İSİMLERDEN CANER ÇALIŞIR PAYLAŞIMI

 

CANER ÇALIŞIR KİMDİR?

 

Caner Çalışır, 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Berna Arıcı ile çektiği “Berna saçında kene var topla topla gene var” videosuyla ünlüler dünyasına adım atan ve “Ablan Star Bebeğim” cümlesiyle birlikte oldukça popüler olan Caner Çalışır ayrıca, O Hayat Benim, Kiraz Mevsimi gibi dizilerde rol almış, Okan Bayülgen ile birlikte bir süre çalışmış günümüzde ise Dj olarak çalışmaktadır. Caner Çalışır, Kanal D ekranlarında yayınlanan Benimle Söyle adlı yarışma programında jüri üyeliği de yapmıştır.

 

İREM DERİCİ

 

Çalışır ile yakın arkadaş olan Derici, Instagram hesabından,"Daha bir hafta önce 'Biz neler atlattık, bunlar vız gelir abla' dememiş miydik biz? Huzurla uyu Caner, kalbim sızlıyor. Seni çok seviyorum ve çok çok üzgünüm. Çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

 

Vangazetesi 

caner çalışır caner çalışır kimdir sosyal medya fenomeni evinde ölü bulundu irem derici van gazetesi caner Çalışır neden öldü caner calisir caner Çalışır öldü kerimcan durmaz caner calisir neden oldu caner caner çalışır öldü mü caner çalışır vefat hakan k