ŞOV YAPAYIM DERKEN ALEVLER ARASINDA KALAN OYUNCUNUN ZOR ANLARI

TAKİP ET

Hindistan'da düzenlenen bir festivalde benzinle gösteri yapan bir oyuncu sahnede yanarak ağır yaralandı. Oyuncunun vücudunda 60 yanık oluşurken hayati durumunun kritik olduğu belirtildi.

Hindistan’da düzenlenen bir festivalde benzinle gösteri yapan bir oyuncu sahnede yanarak ağır yaralandı. Oyuncunun vücudunda 60 yanık oluşurken hayati durumunun kritik olduğu belirtildi.

Hindistan’ın Uttar Pradeş eyaletinde düzenlenen bir festivalde meydana gelen olayda bir izleyicinin kaydettiği görüntülerde, bir mitolojik karakteri canlandıran oyuncu Ankit Kumar'ın elindeki plastik şişedeki benzini ağzına doldurduğu ardından diğer elindeki meşaleyi üfleyerek gösteri yaptığı görülüyor.

Görüntülerde, bir süre sonra sahneye çıkan oyuncunun, aynı performansı burada da sergilediği sırada giydiği kıyafetin tutuştuğu ardından elindeki benzinin üstüne döküldüğü ve alev alıyor.

Büyük paniğin yaşandığı anlarda izleyicilerin sahneye koştuğu ve genç aktörü söndürmeye çalıştıkları ise kameralara yansıdı.

Yerel medya, vücudunda yüzde 60 yanık oluşan oyuncunun hastanede tedavi altına alındığını; sağlık durumunun kritik olduğunu duyurdu.

alev oyuncu ateş şov hindistan’ın uttar pradeş benzinle gösteri hindizten hindistan oyun ateş hindistan’ın uttar pradeş eyaleti dünya haberleri