Takva: Hedefimiz, 19 Meslek Grubunun tamamını almak

TAKİP ET

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimlerine giren ve yeniden mavi liste ile yönetime aday olan Necdet Takva, seçim hedeflerini açıklayarak hedeflerinin 19 Meslek Grubu tamamının alınması yönünde olduğunu söyledi.

Van Ticaret ve Sanayi Odası (VANTSO)seçimlerine giren ve yeniden yönetime aday olan Necdet Takva, seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda Mavi Liste Seçim Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren Takva, düzenlediği basın toplantısıyla listede yer alan adayları tanıttı. Takva, “Seçimlere mavi listeyle gireceğiz. Kurduğumuz seçim ofisiyle beraber seçim çalışmalarımız da start aldı. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Takva ayrıca Van’da Halk Bankası Bölge Müdürlüğü’nün kurulacağını müjdeledi.


Ekim ve Kasım ayında yapılacağı bilinen Van Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin tarihi net olarak bilinmese de seçim çalışmaları şimdiden başladı. Van TSO mevcut başkanı Necdet Takva’nın seçime yeniden aday olacağını açıklamasının ardından seçim çalışmalarına ne zaman başlayacağı merak ediliyordu. Takva, önceki gün açılışını gerçekleştirdiği Mavi Seçim Ofisi ile seçim çalışmalarına başladığını resmen duyurdu. Açılışta bir açıklama yapan Takva, “Hedefimiz 19 odanın tamamını almaktır.” İfadelerini kullandı.

 

YENİ DÖNEMDE YENİ VİZYONLAR”


Yeni dönemde yeni vizyonlarla devam edeceğini söyleyen Takva, “1 Ekim ya da 30 Kasım tarihleri arasında tüm Türkiye’de gerçekleşecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ‘ne (TOBB) bağlı oda ve borsaların seçim süreciyle ilgili bir etkinliğin arifesindeyiz. Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak aldığımız karar çerçevesinde yeni dönemde yeni bir vizyon ve perspektifle sürece müdahil olma kararı aldık.

 

Bu çerçevede de seçim stratejimiz kapsamında seçim ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Bu seçim ofisimizi açarken sadece birlikte birlikte çalışacağımız aşağı yukarı işte 19 meslek grubunda 133’e yakın iş insanını davet ettik. Onun dışında hem cumartesi ve hafta sonu olması hasebiyle çoğu insanı biz özellikle davet etmedik. Çünkü çok fazla grup yarışıyor ve bu gruplar içerisinde iş dünyasını meşgul etmemek, onları işinden etmemek için daveti daha çok kendi lokal grubumuz içerisinde gerçekleştirdik. O yüzden kimse bu açıdan mavi listeye bir gönül koymasın. Önümüzdeki iki ay süreç içerisinde biz herkesi burada misafir edeceğiz.” Dedi.

necdet takva açıklama mavi liste seçim ofisi