Takva, "Kârınız sizin olsun, zararınıza ortak oluruz." Van haber

TAKİP ET

Van haber - Van Gazetesi (ÖZEL)  /Geçtiğimiz günlerde Asriad açılışında konuşan (VAN TSO) Van Ticaret Sanayi Odası   başkanı Necdet Takva, "Bir ülkeye gelenlerin sayısı maaş alanların vergiyi tüketenlerin sayısından az ise o ülke batar. Van'da bir milyon yüz elli bin insan yaşıyor ve yaklaşık otuz bin vergi mükellefi var..... Detaylar için lütfen aşağı kaydırınız.

Van haber - Van Gazetesi (ÖZEL)  /Geçtiğimiz günlerde Asriad açılışında konuşan (VAN TSO) Van Ticaret Sanayi Odası   başkanı Necdet Takva, "Bir ülkeye gelenlerin sayısı maaş alanların vergiyi tüketenlerin sayısından az ise o ülke batar. Van’da bir milyon yüz elli bin insan yaşıyor ve yaklaşık otuz bin vergi mükellefi var.  Bizim buna yönelik bir odamız var o odada vergi veriliyor. Risk alıp insanları çalıştırdıkları için her türlü kazayı belayı kendi ticari hayatlarında tek başlarına karşıladıkları için kıymetlidirler."dedi.
 
30 BİN VERGİ MÜKELLEFİ VAR
 
Takva, "Bir ülkeye gelenlerin sayısı maaş alanların vergiyi tüketenlerin sayısından az ise o ülke batar. Van’da bir milyon yüz elli bin insan yaşıyor ve yaklaşık otuz bin vergi mükellefi var.  Bizim buna yönelik bir odamız var o odada vergi veriliyor. Risk alıp insanları çalıştırdıkları için her türlü kazayı belayı kendi ticari hayatlarında tek başlarına karşıladıkları için kıymetlidirler. İş örgütlerinde iş adamların çabası çok önemlidir. Politikacılardan beklentilerimiz toplumun çimentosu, hamuru olan bu insanların rekabet gücünü sağlayacak yatırım ortamlarını iyileştirecek yasal düzenlemeler konusunda ön açıcı olmalarıdır. Politikacılarımızın da böyle bir sorunu var. Devlet dediğimiz şey, düzen tertip ve kurumsal yapı dediğimiz şey, bizim iş insanlarının iş dünyamızın rekabet üstünlüğünü sağlayan tedbirleri almalarıdır. Güvenlik bunlardan bir tanesidir elbette. Vatandaşların sağlık olanaklarına sorunsuz erişimlerini sağlamak elbette politikacılarımızın yasa koyucularımızın görevidir. "dedi.
 
VAN ŞEHRİNDE VAR
 
Takva, "Ama unutmamalıyız ki esnaf tacir sanayici ve yatırımcı toplumun çimentosudur. Önemli adamlardır risk alanlardır. Onların hayatını kolaylaştırıcı yatırımlar bu toplum için ve ülke için yapılabilecek en hayırlı işlerden biridir. Ben belki de zamanlama bilinçli bizlerde (VAN TSO) Van Ticaret Sanayi Odası olarak şahsım ve yönetim kurulumuz hem yasanın bize tanımladığı görev çerçevesinde hem de buna yürekten inanan biri olarak iş dünyasının hem bireysel hem kurumsal hem de örgütsel  hizmetinizde olduğumuzu burada alenen beyan ediyoruz.  Zenginliğin kaynağı için sağlayacağınız toprak, hava, su ve Van şehrinde var. Van’da yaptığınız her şeyde para kazanacaksınız. Burada ticaret yaparsanız kârınız sizin olsun, zararınıza ortak oluruz. "dedi.
 

VAN GAZETESİ / ÖZEL
HABER: SEVDA YETKİN
KAYIT: HİKMETULLAH YETKİN
MONTAJ: EYŞAN YETKİN
EDİTÖR: NURAY KAÇMAZ
HABER SİTESİ YAYINI: TAHİR ÇİÇEK
WEB ANALİZ VE İNCELEME: İSLAM KANAT
YAZI İNCELEME MÜDÜRÜ: SALİH YETKİN
 

takva “kârınız sizin olsun zararınıza ortak oluruz.” van haber o Ülke batar van haber van haberleri sondakika van van gazetesi necdet takva van tso (van tso) van ticaret sanayi odası 30 bİn vergİ mÜkellefİ var van Şehrİnde var burada ticaret yaparsanız