Tam kapanma bir hafta daha uzatılacak iddiaları

TAKİP ET

Van haber - İçişleri Bakanlığınca, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar doğrultusunda, "Tam Kapanma Tedbirleri" konulu genelge 81 il valiliğine gönderilmişti.

İçişleri Bakanlığınca, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda alınan kararlar doğrultusunda, "Tam Kapanma Tedbirleri" konulu genelge 81 il valiliğine gönderilmişti.

Resmi tatil olan 19 mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve spor bayramı'nın çarşambaya denk gelmesi nedeniyle,tam kapanma bir hafta daha uzatılacağı iddaları olduğu belirtildi.

Tam kapanma uzatıldı mı? sorusunun yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. Türkiye'de geçtiğimiz hafta koronavirüs vaka ve ölüm sayılarının her geçen gün artması ve 60 binleri görmesinin ardından hükümet koronavirüs tedbirlerini sıklaştırma kararı aldı.

Kabine Toplantısı'nın ardından açıklama yapan Başkan Erdoğan, kısmi kapanmanın yeterli gelmediğini bu nedenle 17 günlük tam kapanmaya geçileceğini açıkladı. Peki, Tam kapanma uzatıldı mı? Tam kapanma uzatılacak mı? 

tam kapanma 17 mayıs 19 mayıs aatatürkü anma ve gençlik bayramı van haber van haberleri van gazetesi içişleri bakanlığı bilim kurulu