Tamamen her şeyi ile Van'a ait yeni bir dizi 'Soğuk Namlu'

TAKİP ET

Van haber , Van Gazetesi  | Tamamen her şeyi ile Van'a ait yeni bir dizi olan 'Soğuk Namlu' adlı dizi ilk bölümünden itibaren büyük bir izleyici kitlesine ulaştı.

Dizinin Yapımcısı Dündar Geylani “ekibimiz sekiz ana karakter artı iki yüz figüran oyuncudan oluşmaktadır. Oyuncularımızın istek ve hevesleri çok yüksek Van halkının desteği ile dizimizin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.” Dedi.


VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER – SEVDA YETKİN

Van haber , Van Gazetesi | Soğuk Namlu adlı dizinin yapımcısı Dündar Geylani: “Bu projeye daha önce sinema alanında girmeyi düşünüyordum. Arkadaşlarım diziye dökmemizi istediler bizde film diye düşündüğümüz çalışmamızı diziye çevirdik. Şuan dizimizin ikinci bölümü yayınlandı. Pandemiden ötürü gerek devlet kurumu olsun gerek valilik olsun gerekse emniyet olsun bizlere izin konusunda sıkıntı yaşattılar.



Bunun dışında çekimlerde oyunculardan yana bir takım sıkıntılarımız oldu. Pandemi olmasaydı belki de bu sıkıntıların birçoğu yaşanmayacaktı ve birinci bölüm ile ikinci bölüm arasında bu kadar süre bırakmayacaktık. İkinci bölümde hem ekonomik nedenlerden ötürü, hem de pandemiden dolayı çokta istediğimiz başarıyı elde edemedik. Çünkü sürekli sıkıntı yaşıyorduk ama üçüncü bölümü çok daha iyi bir yere getireceğimize inanıyorum. 



Ekibim, sekiz ana karakter artı iki yüz figüran oyuncudan oluşmaktadır. Aksiyon sahnemiz çok olacak. Biz Van’ın algılardaki gibi dağ başı olmadığını kanıtlayacağız. Bu noktada memleketimize sahip çıkmamız gerekiyor. Van halkının da desteklerini bekleriz. Bize şans tanınsa ve destek verilse çok daha iyi yerlere gelebiliriz. Oyuncuların nasıl bir heves ve istekle çalıştıklarını görüyorum. İmkan sağlansa çok daha güzel şeyler yapabiliriz. Bir tek Van açısından söylemiyorum Hakkari olsun Şırnak olsun Bitlis olsun bunlar hepsi bir olduğu için bu iller açısından da söylüyorum. Bunların hepsi bize destek verirlerse çok daha iyi yerlere gelebiliriz diye düşünüyorum.” dedi.



Türkiye, İran  | VAN GAZETESİ – ÖZEL HABER -2020
 

van haber van gazetesi soğuk namlu dündar geylani van van flimleri van flim çekimleri