Taşdemir, gündeme dair açıklamada bulundu

TAKİP ET

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, Kamuoyuna açıklamada bulundu.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir, "Derneğimiz Van ilinde 27 Temmuz 2017 yılında bütün gayesi İslâm ve Vatan olan gönüllü dava adamlarının bir araya gelmesi ile Van Vatansever Gençler Derneği olarak faaliyetlerine başlamıştır. 

Amacı ilimizde ,ülkemizde ve dünyanın her yerinde milli ve manevî değerlerine bağlı kişi , kurum ve kuruluşlar ile ortak çalışmalar yürüterek özlemi duyulan çağ açıp çağ kapatan ataları gibi dünyaya yeniden sancaktar olup nizamı tesis edecek inanmış imanlı yürekleri bir araya getirmektir. 

Son günlerde kamuoyunda yaşanan gelişmeler ile alakalı tavrımız merak konusudur bu açıklama kamuoyunda ki merakın giderilmesi için gerek görülmüştür. 

Kurulduğumuz andan itibaren siyasete hiç bir suretle dahil olmadık ülkenin birlik beraberliğine sorun teşkil eden konularda hangi siyasi partiden olursa olsun eleştirilmesi gereken noktada eleştirilerde bulunduk yapılan iyi çalışmalara da takdirlerimizi sunduk. 

Mevcut durumda bizler için esas olan uğruna hayatlarımızı sevdiklerimizi gözümüzü kırpamadan feda etmeyi göze aldığımız davamızdır kişiler veya şahıslar değildir. Bizler davasına kendisini adamış her türlü kirlilikten kendini muhafaza etmeye çalışmış ve Elhamdülillah bunda da başarılı olmuş gönüllü neferleriz. 

Özellikle altını çizmekte fayda olduğunu düşündüğümüz konu davamızın bütün her şeyden ve herkesten üstün olduğudur. 

Sonuç itibariyle bizler için dünde önemli olan davamız bugün de  davamız yarında davamız olacaktır. 

Beşeri anlamda illa bir taraf olmamız bekleniyorsa bu beşer ülkemizin hali hazırda ki seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın  şahsıdır. 

Allah Celle Celalühu tertemiz duygularla bu yola revan olmuş bugüne kadar en ufak bir leke değmemiş davamızı muzaffer ve muvaffak kılsın bizleri önce kendisine sonra bize inanan binlere mahçup etmesin. 

Bu duygularla sizleri en kalbi duygularla selamlıyor Âlemlerin Rabbi olan Allah'a emanet ediyoruz."dedi.

van tasdemir