TAŞDEMİR: KAYBEDEN VAN, KAYBEDEN VAN TSO'DUR

TAKİP ET

Taşdemir, Van Ticaret ve Sanayi Odası hakkında değerlendirmede bulundu."Kim kazanırsa kazansın. Kaybeden Van, kaybeden VAN TSO''dur" ifadelerine yer verdi.

Vatansever Gençler Derneği Genel Başkanı Veysel Taşdemir,"Van TSO seçimleri aylardır Van gündemini ara ara ülke gündemini meşgul edip durmaktadır. İlin geleceği gençleri olarak demokratik yollarla yapılması gereken seçimlerin hırsızlık şaibe ve usulsüzlük ile anılması bizleri derinden üzmüş ve yaralamıştır."

BİZLERİ HAYRETLER İÇERİSİNDE BIRAKMIŞ, ÜZMÜŞTÜR
"İçler acısı bu durum yetmezmiş gibi şehrin ekonomik anlamda ileri gelenlerinin seçim sonuçlarının hemen akabinde bir birlerine ağza alınmayacak küfürler savurmaları hakaret ve tehditleri bizleri hayretler içinde bırakmış hayal kırıklığına uğramıştır. Peki bu Van TSO nasıl bir makamdır ki kelli felli adamlar bu makamı elde etmek için kendilerini bu duruma düşürüyorlar..."

ESNAF ODASINDAN FARKSIZ DEĞİL
"Van TSO her ne kadar Ticaret ve Sanayi Odası olarak biliniyor ise de gerçekte esnaf odasından farksız değildir. Üyelerinin çoğunluğu yap sat galeri ve tarım üzerine olan bu odanın binlerce genci istihdam eden sanayicileri var mı bilet satmak dışında zengin turistik güzelliklerini sergileyip binlerce insanı iş sahibi yapan turizimcileri mevcut mu? Yok yok yok bu kadar yokluğun içerisinde bir birlerinize yönelik yaptığınız hakaretler küfürler ve tehditlerin de bizde ve Van kamuoyunda bir karşılığı yoktur."

KAYBEDEN VAN, KAYBEDEN VAN TSO'DUR
"Üzülerek belirtmeliyim ki negatif anlamda yaptıklarınız sizleri itibarsızlaştırmaktan öteye gitmediğidir. Bu seçimleri kim kazanırsa kazansın kaybeden Van kaybeden Van TSO ve adaylardır. Yazık şehrin akillerinin aklî melekelerini yitirip bir birlerine fütursuzca saldırmalarını keşke görmeseydik. Seçimler sona erdikten sonra bir birleriniz ile nasıl ticaret yapacaksınız çok merak ediyorum. Vatansever gençler derneği olarak; duyduğumuz kaygıları net bir şekilde dile getirdiğimizi düşünüyor, Van halkına Allah'tan yardım diliyorum, Zira bu sıkıntılardan başka bir şekilde kurtuluşumuz zor gibi görünüyor."dedi.

Van Gazetesi - Özel haber

Veysel Taşdemir Van TSO Seçim Van Haber