Tubittum Medya'dan Kurban Bayramı Mesajı

TAKİP ET

Uluslararası Tubittum Medya işletme sahibi Hikmetullah Yetkin'den Kurban Bayramı mesajı.

Uluslararası Tubittum Basın Yayın Medya Gurubu işletme sahibi ve Tubittum dergisinin imtiyaz sahibi Hikmetullah Yetkin,"Kurban Bayramı'nın coşkusunu ve huzurunu birlikte yaşadığımız bu günlerde, sizlere sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. Siz değerli okuyucularımıza en kaliteli içerikleri sunmaktan büyük mutluluk duyuyorum.
Kurban Bayramı, sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, birlikte paylaşımların arttığı ve manevi değerlerimizin yoğunlaştığı özel bir zaman dilimidir. Bu özel günde, Tubittum dergisi olarak sizlere en etkileyici yazılar, röportajlar ve güncel konular hakkında derinlemesine analizler sunmaya devam edeceğiz. Amacımız, ekonomi, bilgi ve kültür dünyanızı zenginleştirerek, her birinizin düşünsel gelişimine katkıda bulunmaktır.
Ancak Kurban Bayramı, sadece içeriklerimizin zenginliğiyle değil, aynı zamanda sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularımızı pekiştirdiğimiz bir fırsattır. Bu yüzden, Tubittum dergisi olarak, toplumumuzun ihtiyaç sahibi kesimlerine destek olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kurban etlerini değerlendirerek, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek ve onların bayramlarını renklendirmek için çeşitli projeler gerçekleştiriyoruz. Bu vesileyle, siz okuyucularımızı da bu güzel paylaşımın bir parçası olmaya davet ediyoruz.

Kurban Bayramı, aynı zamanda sevdiklerimize zaman ayırma ve onlara ilgi gösterme fırsatını da sunar. Yoğun tempoda geçen günlük yaşamın stresinden uzaklaşarak, sevdiklerimizle keyifli vakit geçirmenin kıymetini hatırlayalım. Tubittum dergisi olarak, sizlere en iyi içerikleri sunabilmek için her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz değerli okuyucularımızın beklentilerini karşılamak ve memnuniyetinizi sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Sizleri Tubittum dergisiyle buluşturmayı sürdüreceğimiz için heyecan duyuyoruz. Sevgi ve selamlarımı sunarım."dedi.
 

Van Gazetesi - Van haber - vanhaber

Van tubittum van haber