TUCİ, 'YETKİLİ VE ETKİSİZ SENDİKAYA SORMAK İSTİYORUZ?'

TAKİP ET

Din Bir Sen Van İl Başkanlığı Halit Tuci,'17 Yıldır yetkili sendikayız diyenlere sorarız? Yetkiniz ne zaman etkiye dönüşecek?'dedi.

Din Bir Sen Van İl Başkanlığı Halit Tuci yazmış olduğu açıklamada şunlara yer verdi: “Her ay kasanıza giren 2.5 Milyon (iki buçuk trilyon) ile Diyanet personelinin hizmetine ne kazandırdınız? İl ve ilçelere "Öğretmen Evi" tarzında Diyanet Evi kazandırdınız da bizim mi haberimiz yok?

 Yoksa İdlip'te kalıcı konut inşa ettiniz de, mazlumların duası mı oldunuz? Ayda 2.5 milyon ile kaç diyanet personelinin çocuğuna burs vererek okuttunuz? ‘Yıllardır etkili ve yetkili tek sendikayız’ diyerek,  milleti uyuttunuz ve kendi derdinize düşüp üyelerinizi dahi unuttunuz. Soru soranı tehditler ve mobbing yolu ile susturmaya çalıştınız? Diyanet personelinin haklarını yasal olarak ne zaman nerede savundunuz? Mahkemeye intikal etmiş ve kazanılmış kaç tane davanız var?

Aslında şöyle sormak lazım… Sizin ciddi manada bir davanız ve ortaya koyduğunuz bir kavganız mı var? 17 Yıldır kendinizden başka, üyelerinize ve diyanetimize bir faydanız mı var?”dedi.

VAN GAZETESİ
 

van halit tuci