TÜMKİAD GENEL BAŞKANI VAN'A MESAJ VERDİ

TAKİP ET

Van Haber - Van Gazetesi  - Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Başkanı Nihat Tanrıkulu, Van'da basınla bir araya gelerek önemli noktalarda açıklamalarda bulundu.

Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Başkanı Nihat Tanrıkulu, Van'da basınla bir araya gelerek önemli noktalarda açıklamalarda bulundu.
 
Van Haber - Van Gazetesi  - Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği Başkanı Nihat Tanrıkulu, "Van bizim için çok önemli. Bu memleketin yeni yüzlere yeni isimlere ihtiyacı var. Çünkü; yeni yüzler yeni isimler heyecanlıdır. Hayata, paraya, şana doymamıştır. Değişiklik sürekli başarı getirir sözü de buradan geliyor. Biz hiçbir siyasi partinin kuruluşu değiliz. Biz hiçbir cemaatin, fikrin, topluluğun kuruluşu değiliz. STK'lar güçlü olursa devlet de güçlü olur. STK'lar güçlü olursa, millet güçlü olur. Biz  İranlı kardeşlerimize İranlı sanayicilerimize İranlı siyasetçilerimize şu mesajı vereceğiz; 'Duvarımız sırt sırtaysa, benim duvarım yıkılırsa, sen zarar görürsün senin duvarın yıkılırsa, ben zarar görürüm.' Birbirimize ekonomik olarak güçlendirmek amacında ateş düştüğü yeri yakar.İş  insanlarını İran'a götürüyoruz. Amacımız tabi ki burada Van'a da katkı sağlamak. İlk kez İran'a gideceğiz ticaret yapacağız. Yeni yüzler görmüş olacağız."dedi.
 
 
Konuşmalarının ardından, TÜMKİYAD Van il başkanı Müslim Birdal, Genel başkana, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odasına, Gümrük Müdürüne plaket takdim ederek son buldu.
 
 
 
VAN GAZETESİ/ÖZEL HABER
vangazetesi@gmail.com
WHATSAPP: 05444090328
 
Yeni neslin yeni haber merkezi
 

van gazetesi, van gazeteleri, vangazetesi,sondakika van, van son dakika, medya, flaş haberler, en çok okunanlar, VANTSO, VAN TSO, TÜMKİAD, 
 

van gazetesi van gazeteleri vangazetesi sondakika van van son dakika medya flaş haberler en çok okunanlar tüm kalkınma İş adamları ve girişimciler derneği başkanı nihat tanrıkulu müslim birdal duvarımız sırt sırtaysa benim duvarım yıkılırsa sen zarar görü