TURAN AVCI"ROKA MARKETLER ZİNCİRİNDE KDV İNDİRİMİ İLK GÜNDEN BAŞLADI"

TAKİP ET

Roka Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Turan Avcı: 'Hükümetin katma değer vergisi (KDV) indirimi yalnızca halkımız içindir. Bu çalışmanın halkın cebine yansıması lazım. Yüzde 18 KDV'nin 8'e düşürdüğünü ve raflara yansıdığı andan itibaren halkımızın cebine yansıyacaktır...

Roka Marketler Zinciri olarak; sürekli yenilikçi ve halkı düşünen bir işletmeyiz. Cumhurbaşkanı tarafından açıklanan KDV indirimini sonrası raflarda bulunan fiyat etiketlerini indirime geçirerek halkımıza sunduk. Bu indirimleri Van Vergi dairesine bildirdik ve onlarda denetime geldi. Halkımız için her zaman yenilikçi ve sürekli kendisini geliştiren kurumuz. 

“Roka markerler, artık Van iline mal olan bir markadır.”

Roka marketler zinciri ailesi Van iline sürekli yatırım yapan, istihdam anlamında Vanlı vatandaşlara yer veren, ürünlerde en kalitelisini ve en uygununu sağlayan işletmedir. 11 şubemiz ve 1 kafemizle ile Van ilinde yatırımlarını sürdürmekteyiz. 300’e yakın personelimiz ile Van iline hizmetlerimizi devam ediyoruz. Roka markerler, artık Van iline mal olan bir markadır. Her zaman halkımızın müşterilerimizin yanındayız. Biz diyoruz ki “bizi aldatan bizden değildir.” halkımızın emrindeyiz.

Van ili hakkında söz etmek gerekir ise; Diğer illerimizde yatırım yapabilirdik ama bizler Van ilimizi düşünerek Van’da yatırımlarımızı yaptık. Bu konuda da çok mutluyuz. Her şeyden önce kendi memleketimize yatırım yaparak, dışarda bulunan iş insanlarını kendi memleketimize yatırım yapmaları için teşvik etmeliyiz. Bizler, ekonomik anlamda çok güçlü olursak diğer illerde faaliyetlerimizi daha rahat yürütmüş oluruz. Her zaman söylüyoruz. Van, gerçekten yatırım yapılacak bir memlekettir. Van’da yapılan yatırımın karşılığı çok kısa bir sürede dönüyor… Burada iş dünyasına ve şuan da il dışında yaşayan Vanlı hemşerilerimize seslenmek istiyoruz. Van'a hep beraber yatırım yapalım. Van yatırımda bakir kalmış… Bir taşı diktiğiniz zaman hemen kendisini gösterecek, hemen göze çarpacak bir eser haline gelecektir. Van'da ticaret döngüsü çok güzel, Vanlı insanımız çalışmayı seven insanımız, Van’da genç nüfus var. Bu genç nüfusa yatırım yapacağız ki işsizliği ortadan kaldıralım.”dedi.

Roka