Turan Avcı, Roka Sanal Market Hakkında Bilgi Verdi

TAKİP ET

Turan Avcı, marketlerinin donanımı ve geleceği hakkında bilgi vererek esnafın ve emektar olan tüm çalışanların sesi olmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Meclis Başkanı, ROKA Marketler Yönetim Kurulu Başkanı ve Van MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Turan Avcı, Roka Marketler olarak Van'da kaliteli bir hizmet verdiklerini söyleyerek şu ifadelerde bulundu:  "Van'da on bir şubemiz ve üç yüzü aşkın bir istihdamımız var. Tabi ki biz bu istihdam sayısıyla yetinmeyeceğiz. Tüketim ve hizmet sektörü olarak 2023 yılında dört yüz elli istihdam hedefimiz var.  Marketlerimiz, Van ve ilçe merkezlerinin hepsinde müşterilerimize yakın mesafede hizmet veriyor. 


Dünya gelişim ve dönüşüm süreci içerisinde olduğu için bizler de bu sürece dahil olmak adına Roka Sanal Market sitesini kurarak müşterilerimize bir telefon kadar yakınlaşmış olduk. Aynı zamanda müşterilerimizin  sanalda verdikleri siparişleri, maksimum bir saat içerisinde onlara ulaştırarak hızlı ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamış olduk."


Başkan Avcı;" Roka Marketler olarak Ocak ayında 2700 kalemde sabit fiyatla halkımıza hizmet verdik. Bu hizmetimiz, büyük bir rağbet gördü. İnşallah Şubat ayında da bu ve bunun gibi aktivitelerimizi ve faaliyetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. Böylece müşterimizin her zaman yanında olmuş olacağız" diyerek müşteri memnuniyetini önemsediğini belirtti. 


Van'da esnafların, iş insanlarının ve sanayicilerin büyük sıkıntıları olduğunu belirten Başkan Avcı, bu sıkıntıları ve talepleri dillendirmek lazım diyerek şu ifadelerde bulundu; "Van Ticaret ve Sanayi Odası için bir seçim süreci yaşandı. Bu seçimde  yönetimle beraber bizler de seçildik. Van Ticaret ve Sanayi Odası'nda Meclis Başkanı olarak Van’ımızın, esnafımızın, iş insanımızın; sıkıntılarının ve problemlerinin bilincinde olarak gerek meclisimizde gerekse meclisimize davet edeceğimiz iş kollarımızın bağımlı çalıştığı bürokrasinin kurumlarında bu lobiye sıkı bir mekik dokuyacağız. Bütün bu sorunları çözmeye yönelik Van Ticaret ve Sanayi Odası, Meclis Başkanı olarak bu misyonu inşallah nihai sonuca da erdireceğiz."dedi.


Tubittum - 2023 - Sevda Yetkin , vanhaber
 

Turan Avcı Roka Market Van vanhaber