Turan Avcı: "Van Spor FK Milli ve Yerli Değerdir"

TAKİP ET

01 Temmuz 2022 tarihinde  Van'ın İpekyolu ilçesi Maraş Caddesinde yer alan bir ofiste açıklamada bulunan Roka Marketler zinciri yönetim kurulu başkanı Turan Avcı, Van spor Futbol kulübü hakkında açıklamada bulundu.

Roka Marketler zinciri yönetim kurulu başkanı Turan Avcı:"Van Spor Futbol Kulübü göz ardı edilmeyecek milli ve yerli bir değerdir. Çöküşüne, yok sayılmasına izin verilmemelidir."dedi.


Vanspor’da son zamanlarda yaşanan istifalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Avcı, Vanlı İş insanlarının Vanspor’a destek çıkmaları gerektiğini söyledi. 


"Van Spor FK Milli ve Yerli Değerdir"
Vanspor’un çöküşüne asla izin verilmemesi gerektiğini söyleyen Avcı:“Bizler yıllardır Van’ın milli ve yerli değerlerine önem veren iş insanlarıyız. Van Spor Van için büyük milli ve yerli değere sahip bir kulüptür. Van sporun geçmiş prestiji unutulmamalıdır. Van halkının bu denli benimsediği bir spor kulübünün çöküşüne, yok sayılmasına izin verilmemelidir."dedi. 


"Vanspor’a Sahip Çıkılmalı"

Avcı:“Van spor yönetimi sürekli olarak değişiyor. Durağın bir kulüp yönetimine hale hazırda geçilmiş değil. Van Sporun bu çöküşüne maalesef ki sessiz kalıyoruz. Halkın güvenini sağlamış iş insanlarımız bu konuda atılımlarda bulunmalıdırlar ve birbirimize kenetlenmeliyiz. Ne yazık ki bizim değerli iş insanlarımız, siyasi mecralar, gündeme geldiğinde ise; oda seçimlerinde aylar öncesinden çalışmalar yapıp, kıran kırana mücadele ediyorlar... Fakat Van için milli bir dava haline gelmiş olan Van Sporu göz ardı ederek çöküşüne izin veriyoruz.”diyerek konuşmalarını noktaladı.

Van Gazetesi - Özel haber
Haber: Ülkü Yorguntürk
Video: Ramazan Çetin

 

Van Spor