Türkiye'de dillere destan düğün, Van'da yapıldı

TAKİP ET

Türkiye'nin sevilen ve sayılan iş insanı Zahir Kandaşoğlu'nun kızı Ayşe Kandaşoğlu ve Ergün Ertan'nın oğlu Ömer Ertan, Van'ın en görkemli bir kır düğününde düğünleri gerçekleşti.

Türkiye'ye ve Van ilinin en çok sevilen ve sayılan iş insanı Zahir Kadaşoğlu'nun kızı Ayşe Kandaşoğlu'nun düğününe; Türkiye genelinden Van'a gelen iş insanları ve 5 bin kişi katılım sağladı.

Van'da görkemli düğün yapan Van'ın ve Türkiye'nin sevilen sayılan iş insanı Zahir Kandaşoğlu'na övgüler üst üste geldi.

Aşiret reisleri, oda başkanları, STK başkanları ve birçok katılımcı:" Van ilinde böyle bir düğün ilk kez görüyoruz. Ülkenin seçkin insanları olan 5 bin kişiyi bu alana toplamak, gerçekten büyük emektir. Bir kez daha anlaşıldı ki memleket ve ülke Zahir Kandaşoğlu'nu seviyor... Van ve Türkiye'ye katkı sağlayan, her anlamda başarılarına başarı katan Zahir Kandaşoğlu'na çok teşekkür ederiz. Rabbim kızını mesut bahtiyar etsin."dedi.

Düğüne; İş adamları, STK başkanları, Oda başkanları, Siyasi parti başkanları, Aşiret reisleri, İstanbul'da büyük iş insanları, Petrol ofisin tüm müdürleri, Aytemiz petrol yetkileri, Opel bayileri, Belediye başkanları, Bakanlık yetkilileri, Kaymakamlar, Basın mensupları, akrabaları ve ismini yazamadığınız birçok kişi düğüne katılım sağladı.

Düğünde ikramlar ve halaylar sonrası sonlandı.



Tubittum Basın Yayın Medya Grubu olarak; Kandaşoğlu ve Ertan ailesine huzur, sağlık ve mutluluklar dileriz.

Allah mesut bahtiyar eylesin...
 

zahir kandasoglu ergün ertan van