Türkiye'den Gazze'ye Destek

TAKİP ET

Türkiye, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına karşı en etkili ses olarak öne çıkıyor.

Gazze'nin yanında olan Ankara, insanların yaralarını sararken, Filistin halkının haklarını koruma konusundaki kararlılığını sürdürüyor.


Gazze, İsrail işgaline karşı direniş gösterirken, dünyanın dört bir yanından gelen tepkilere sahne oluyor. Ancak, Türkiye bu trajik olaylara en etkili sesiyle yanıt veriyor. İsrail'in Gazze'deki katliamları devam ederken, Türkiye net bir tutum takınıyor ve Gazze halkına yardım elini uzatıyor.

İsrail'in Saldırıları:
İsrail, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını sürdürüyor. Dünya bu acımasız saldırılara sessiz kalırken, Türkiye Gazze halkının yanında duruyor ve haklarının kalıcı olarak korunması için çaba gösteriyor.

Uluslararası Tepkiler:
ABD, İsrail'e olan desteğini hiçbir zaman gizlemeden sürdürüyor. Bu sırada Avrupalı liderler, İsrail'i ziyaret etmek için sıraya giriyorlar. ABD Başkanı Joe Biden, Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ve AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'in ardından, dün Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron da Tel Aviv'e giderek İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'ya destek verdi.


Gazze'deki bu trajik olaylar, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ederken, Türkiye, İsrail'in saldırılarına karşı en etkili ve insani bir ses olarak öne çıkıyor. Ankara'nın çabaları, Gazze'deki insanlara yardım etmeye devam ederken, Filistin halkının haklarını koruma konusundaki kararlılığını yansıtıyor.

 

 

Van Gazetesi - Van Haber - vanhaber

 

 

 

gazze filistin türkiye van haber van haberleri