Türkiye Kadınlar Van İl Birinciliği Satranç Turnuvası Van'da yapılacak

TAKİP ET

Van ili İpekyolu Gençlik Merkezi'nde düzenlenecek olan Türkiye Kadınlar Van İl Birinciliği Satranç Turnuvası duyurusu yapıldı.

Program hakkında;"26-27 Şubat 2022 tarihlerinde İpekyolu Gençlik Merkezi'nde Türkiye Kadınlar Van İl Birinciliği Satranç Turnuvası yapılacaktır. Turnuva hakkında detaylı bilgiyi www.van.tsf.org.tr adresinden alabilirsiniz.

Kayıtlar www.van.tsf.org.tr adresinden alınacaktır.
Turnuvaya kayıt olmak için vizenizin aktif olması gerekmektir.
Vize yaptırmak için: https://lisans.tsf.org.tr/online/main/vizeuzat
Yeni Lisans Kaydı için: https://lisans.tsf.org.tr/online/main/yenilisans
Kayıt yapmakta zorlandıysanız: https://www.youtube.com/watch?v=pvAjcXCDlP0
İl birinciliği sonuçları ELO/UKD hesaplamalarında kullanılacaktır.


Turnuvanın en az 20 sporcu ile tamamlanması halinde il birincisi TSF olanaklarından faydalanarak 05 - 11 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak Arzum Türkiye Kadınlar Satranç Şampiyonası'na katılabilecektir. Detaylar için: http://kadinlar2022.tsf.org.tr
Türkiye Kadınlar Van İl Birinciliği Satranç Turnuvası 26-27 Şubat 2022 tarihlerinde İpekyolu Gençlik Merkezi'nde yapılacaktır.

TC vatandaşlarının katılacağı ve 60'+30'' eklemeli tempo ile oynanacak olan turnuva sonuçları UKD/ELO hesaplamalarında kullanılacaktır. Turnuva kayıtları sadece internet sayfamızdan alınacaktır. 

Dereceye giren ilk 3 sporcuya sporculara Kupa ve Madalya verilecektir.

Turnuva öncesinde mutlaka Türkiye Satranç Federasyonu Turnuva Bilgilendirme ve Onam Formu sporcular tarafından imzalanmalıdır. Detaylar aşağıdaki linklerdedir."

VAN GAZETESİ