Türkmenoğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile toplantı yaptı

TAKİP ET

AK Parti Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, partisinin Belediye Başkanları ve Van Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Van’ın sorun ve sıkıntıları masaya yatırılarak konuşuldu ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, partilerinin saha çalışmaları kapsamında Meclis üyeleri ile çeşitli toplantılar gerçekleştirildiği bildirildi. Bu kapsamda İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, AK Partili Belediye Başkanları ve Van Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile parti binası toplantı salonunda bir araya geldi. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Türkmen’in de katıldığı toplantıda, ilk olarak belediyeler ile meclis üyelerinin sorun, sıkıntıları ve karşılaştıkları problemler görüşüldü. Toplantıda bir konuşma yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, Kovid-19 virüs salgını tedbirleri sonrası saha çalışmalarına yoğun bir şekilde başladıklarını ve kapsamda Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri ile bir araya geldiklerini söyledi.
 
Van Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerinin çalışmalarının partileri için önemine de değinen Türkmenoğlu,” Sandık görevlimizden, mahalle başkanlarımıza, Meclis üyelerimizden, teşkilatlarımızın en kılcal damarlarına kadar saha çalışmalarında aktif rol üstlenecek ve partimizin hizmetlerini halkımıza aktaracağız. Bunun yanısıra, ilimizin ve ilçelerimizin ihtiyaçları ile sorun ve sıkıntılarının çözümü için üzerimizdeki sorumluluğu yerine getirmek zorundayız. Bu kapsamda ilçe Belediye meclis üyelerimize ve özellikle Büyükşehir Belediye Meclis üyelerimize büyük görevler düşmektedir. Bugüne kadar yaptıkları çalışmaları inşallah daha da artırarak ilimiz ve ilçelerimizin sorun ve sıkıntılarını ilgili kurumlara aktarmakta öncülük etmeye devam edecekler. Partimizin ve ülkemizin 2023 hedeflerine sağlıklı bir zeminde ulaşması için bizler üzerimize düşen görevi yerine getirmek için geceli gündüzlü çalışacağız. Meclis üyelerimizin görevleri bakımından önemini biliyoruz ve bu tür toplantıları sık sık yaparak toplumumuzla entegrasyonu çok daha geliştireceğiz” dedi. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonrası Belediye Başkanları ve meclis üyeleri İl Başkanı Türkmenoğlu’na teşekkür etti.

ak parti kayahan türkmanoğlu