Türkmenoğlu, 'partimizin büyümesini sağlayacağız'

TAKİP ET

Van Adalet ve Kalkınma partisi Van il başkanı Kayahan Türkmenoğlu, Özalp ve Saray ilçelerini ziyaret ederek; 'partimizin büyümesini sağlayacağız' dedi.

Koronavirüsün etkin olduğu bu dönemde çalışmalarına hızla devam eden, Ak Parti Van il başkanı Kayahan Türkmenoğlu,"Üstlendiğimiz görevin bilinci içerisinde partimizi en iyi şekilde temsil etmekle mükellefiz. Halkımızla iç içe ve hükümetimizin icraatlarını anlatarak ailemizin daha da büyümesini sağlayacağız. Özalp ve Saray İlçe yönetim kurulu üyelerimizi çok şevkli, heyecanlı ve güçlü gördüm. Teşkilatlarımızı diri tutacak aktivitelerimizi yeni yönetimlerimizle birlikte hayata geçiriyoruz. Sandık görevlimizden, mahalle Başkanımıza, eski yöneticilerimizden yeni yöneticilerimize kadar birlik beraberlik içerisinde partimizin büyümesini sağlayacağız."dedi.

ÖZALP'A 50 MİLYON KAYNAK

Van Ak Parti İlçe Başkanı Ercan Ağar yaptığı konuşmada pandemi sürecinde Özalp'a 50 milyon lira kaynak girişi olduğunu ifade etti. Ağar, partilerinin çıtasını Özalp'ta çok yüksek seviyelere çıkaracaklarını söyledi. AK Parti heyeti daha sonra İlçe Kaymakamı Abdulkadir Çelik'i ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Kaynak: Van Gazetesi
 

kayahan türkmenoğlu van haber güncel