Türkmenoğlu, Rekor kırdığını açıkladı

TAKİP ET

Ak Parti Van İl Başkanlığının telekonferans yöntemiyle 2020 değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Kayhan Türkmenoğlu,' Türkiye'de bir rekor kırarak 45 bin yeni üye çalışmasını yaptık.' Dedi.

Ak Parti Van İl Başkanlığının telekonferans yöntemiyle 2020 değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, ’’ Covid-19 sürecinin başlamasıyla birlikte dijital ortamda 45 bin vatandaşımıza ulaştık. İrtibat kurduğumuz bu grup tamamıyla 65 yaş üstü olan büyüklerimizdi. Ayrıca 80 bin SMS ile halkımıza ulaşarak her daim yanlarında olacaklarımızı söyledik.

Kadın Kolları vasıtasıyla 16 bin kişiyle bir araya geldik. Ülkemizde Covid-19 salgınının baş göstermesi üzerine şehrimizin her bir köşesine Gençlik kollarımız aracılığıyla salgından korunma ilanlarını astık. Saydığım bu çalışmaları Mart ve Haziran ayları içerisinde gerçekleştirdik. Salgın yasaklarından sonra normalleşme döneminde yani Haziran ayı itibari ile yüz yüze görüşmelerimizi icra ettik.

Bu arada Türkiye'de bir rekor kırarak 45 bin yeni üye çalışmasını yaptık. Allah’ın izniyle Covid-19 hastalığını bertaraf ettikten sonra aktif saha çalışmalarımızı hızlı bir şekilde yaparak halkımızla gönül köprülerimizi kuvvetlendireceğiz.’’ dedi. 





VAN GAZETESİ

van gazetesi van haber kayhan türkmenoğlu ak parti van covid-19 türkiye rekor telekonferans