Tuşba Belediyesi'nden Van Gazetesi ailesine Ziyaret

TAKİP ET

Tuşba Belediyesi Basın müdürü Sedat AYKAÇ, Van Gazetesi ve Van Haber ailesini ziyaret etti. Ziyaret esnasında Van Tuşba bölgesi sorunlarını dinledi.

Tuşba Belediyesi Basın müdürü Sedat AYKAÇ,"Van'da gazetecilik yapan tüm basın mensuplarımız bizler için çok değerlidir. Van'da hizmet eden Vanın sorunlarını dert eden basın mensuplarımıza daima destek vermeye çaba sarf edeceğiz. Van'da gazetecilik görevinde çalışan tüm dostlarımıza bizlere verdikleri değer ve emeklerinden dolayı da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Bunu belirtmek istiyoruz. Tuşba'da bulunan halkımızın sorunlarını, problemlerini dinleyen bizlere ileten gazetecilerimize daima hizmet edeceğiz. Ayrıca siz değerli basın mensuplarına da teşekkür ederiz."dedi.

 

Van Gazetesi Genel yayın müdürü Hikmetullah Yetkin, Tuşba belediyesi Basın müdürü Sedat AYKAÇ'ın ve Tuşba belediyesinde görev yapan Semih Beye  ziyaretlerinden dolayı kendilerine ve belediye de görev yapan Van için sürekli hizmetlerini eksik etmeyen Tuşba Belediyesi Salih Akman'a teşekkürlerini iletti.

van vanhaber vangazetesi tusba tusba belediyesi sedat aykac gazeteci basın