Tuşba Belediyesinin Yeni Hizmet Binası Açılıyor

TAKİP ET

 Tuşba Belediyesi Başkanı Salih Akman, Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan yeni hizmet binaları hakkında basına bilgi verdi.


 Tuşba Belediyesi Başkanı Salih Akman, çok kısa bir süre içinde yeni hizmet binalarının açılacağını ve bunun da Cumhurbaşkanının teşrifleriyle gerçekleştirileceğini söyledi. Akman, yeni hizmet binası hakkında bilgi vererek şu ifadelerde bulundu: ”Geçtiğimiz yıl bu tarihlerde yapımına başladığımızın binamızın bu yıl inşaat işlerini bitirmiş bulunduk. Allah nasip ederse 31 Ekim de Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle binamızın açılışını gerçekleştirmek istiyoruz. 
Binamız 2300 metrekare taban alanı altı kattan oluşmaktadır. Binamızda ofislerimiz, yemekhane, meclis salonu, mescit ve sığınak bulunmaktadır. Ayrıca ısıtma ve iklimlendirme sistemiyle teknolojiye göre tasarlanmıştır. Bölgemizdeki hava şartları nedeniyle tüm dış cepheler ısıtma ve yalıtım sistemiyle yapılmıştır. 20 dönümlük peyzaş alanı vardır. Bu yapımızı 40-50 yıla endeksli tasarlayarak yaptık. Binamızın toplam kapalı alanı 12.300 metrekaredir ve bu binamızı Allah nasip ederse açılışını Sayın Cumhurbaşkanımızla yaptırıp faaliyete koymak istiyoruz.”


VANGAZETESİ-ÖZEL

yeni hizmet binası açılıyor van gazetesi salih akman tuşba belediyesi selçuklu mimari selçuklu mimari cumhurbaşkanı bina ofislerimiz yemekhane meclis salonu mescit sığınak dış cephe ısıtma yalıtım tuşba belediyesinin yeni hizmet binası açılıyor